Archicad 26 Release Actie

15% korting op Archicad

Laatste kans: 15% korting*

Om de release van Archicad 26 te vieren ontvang je t/m 30 september 2022 bij aankoop van een Archicad licentie met KeyMember abonnement en KeyMember Editie een korting van 15%. 

Wil je van deze actie profiteren? Vul het formulier in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug. 


Persoonlijk advies nodig?
Heb je vragen over de functionaliteiten van Archicad, de nieuwe features van Archicad 26 of de KeyMember Editie? Neem dan contact met ons op.

Vraag hier vrijblijvend jouw offerte aan

"BIM in combinatie met Archicad maakt het voor alle partijen gemakkelijk om naadloos te communiceren, waardoor architecten zich kunnen richten op het creatieve en innovatieve deel van het proces."

Elisabeth Meyer, Architect en BIM Project Manager bij LINK Arkitektur, Noorwegen

Archicad 26 demo

Werk je nog niet met Archicad en ben je benieuwd wat deze intuïtieve BIM-software voor jouw bureau kan betekenen?

BIM Consultant Michelle Vrolix laat jou op 22 september kennismaken met Archicad: van het opzetten van een complete 3D-workflow tot het demonstreren van de nieuwe features van Archicad 26. Meld je gratis en vrijblijvend aan voor de demo.

Gratis aanmelden

Nieuwe features Archicad 26

Bij Archicad 26 ligt de focus op efficiëntie. Dankzij verschillende verbeteringen en nieuwe features ben je als architect minder tijd kwijt aan repetitieve en administratieve werkzaamheden en kan je jezelf concentreren op wat belangrijk is: ontwerpen. Oók bij grote, complexe projecten waarbij integraal wordt samengewerkt.

Ontdek de features


Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan

Nu aanvragen

 

*Actievoorwaarden: De actie is geldig van 1 september 2022 t/m 30 september 2022 bij het aankopen van een nieuwe Archicad licentie. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gedane aankopen.  

>> Standaardprijzen Archicad

Copyright © 2022 KUBUS BV. Alle rechten voorbehouden