The best of Archicad

Ontdek in een korte videoreeks de beste tools uit de Archicad 3D-modelleersoftware

Ontdek in de videoreeks “The best of Archicad” een selectie van de allerbeste tools uit de 3D-modelleersoftware Archicad. De praktische video’s geven jou gemakkelijk en snel een goed beeld van de meest gewaardeerde tools die jij kunt gebruiken binnen Archicad.

Schrijf je snel in en ontdek in vier korte video’s meer over:

 • Renovatietool
 • Curtain wall tool
 • Teamwork
 • BIMx

We merken elke dag opnieuw dat Archicad niet alleen voor, maar ook door architecten wordt ontwikkeld en zelfs mee evolueert op de noden van een architect!

Robby Vandenhouwe – Architect-Partner U/Define architects

Wat kan ik met deze vier tools? Een overzicht:

We geven je alvast een korte uitleg over deze vijf handige tools. Zo weet jij nu al welke video’s voor jou het meest interessant zijn!

 • Renovatietool
  De dag van vandaag kunnen we er niet meer omheen: er wordt ontzettend veel gerenoveerd. Des te belangrijker dus dat de software van de architect hier goed mee overweg kan. De Renovatietool van Archicad biedt hiervoor dé oplossing en zorgt ervoor dat je elementen vlekkeloos kan markeren als te slopen of nieuw te bouwen.
 • Curtain wall tool
  Curtain walls, oftewel gordijngevels, lijken misschien al snel niet van toepassing voor veel projecten. Maar wist je dat je deze ook op verschillende manieren creatief kan inzetten? Met de handige Curtain Wall tool van Archicad tover je de meest innovatieve oplossingen in je 3D-model. Benieuwd hoe dit kan? Schrijf je in voor de videoreeks!
 • Teamwork tool
  Op afstand werken is de dag van vandaag meer de norm dan de uitzondering. Maar hoe zorg je ervoor dat je toch kan samenwerken met collega’s aan projecten en je die ene deadline haalt? Met Teamwork van Archicad kan je eenvoudig samenwerken aan één project, berichten sturen naar elkaar en wijzigingen voorstellen. Dit klinkt toch als muziek in de oren?!
 • BIMx
  Ervaar een virtuele tour door je ontwerp dankzij BIMx van Archicad: eenvoudig navigeren, plannen bekijken of zelfs rondwandelen met een VR-bril. Het kan met BIMx! Zo kan jouw klant door zijn woning wandelen nog voor het effectief gebouwd is. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Schrijf je in voor de videoreeks!

De videoreeks ontvangen?
Vul het formulier in: