Masterclass 2018 NL

Masterclass BIM

 kom leren van praktijkvoorbeelden


     

Een BIM ervaring rijker

Sinds enkele jaren organiseren we Masterclasses waar diverse bouwpartners vertellen over hun manier van samenwerken in BIM. Dit jaar zal onder andere LEVS architecten vertellen welke rol BIM heeft gespeeld in de 4 projecten aan de Cruquiusweg: The Harbour Club, De Bocht, 2Peer en De Loods. Ze laten zien hoe BIM is ingezet vanaf de ontwerpfase en hoe de overgang naar de uitvoeringsfase is gecoördineerd. BIM protocollen, werkmethodieken en samenwerking met co-producenten spelen hierin een belangrijke rol. Samen met partners vanuit de ontwerpende en uitvoerende kant delen ze hun ervaringen, concrete praktijkvoorbeelden en de 'lessons learned'. Laat u inspireren door ervaringen van anderen.

Globaal programma

11:00u : Rondleiding gebiedsontwikkeling Cruquius
12:30u : Ontvangst met broodjes
13:00u: Welkom KUBUS
13:15u : Opdrachtgever Amvest
13:35u : Architect - Jurriaan van Stigt LEVS
14:05u : Architect - Mark Halbmeijer APTO
14:25u : Pauze  
15:00u : Constructeur Pieters
15:20u : Begroten en BIM Basalt
15:35u : Aannemer Koopmans
16:05u : Leverancier prefab Hibex
16:20u : Lessons learned en vragen  
16:45u : Netwerkborrel tot 18:00 uur  

Donderdag 11 oktober, Amsterdam

Kom ook naar de Masterclass BIM op donderdag 11 oktober. Het zal plaatsvinden in The Harbour Club, Amsterdam Oost. Meer informatie over deze dag volgt later. Deelname aan dit unieke event is gratis, maar inschrijven is verplicht om deelname te garanderen.

 
 
 

Gratis deelname

Aanmelden
 

Gebiedsontwikkeling Cruquiusweg Amsterdam

Cruquius transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. En het omringende water speelt een hoofdrol op Cruquius met zijn nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven. Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam.