Flexibiliteit met parametrische profielen

De verbeterde profieleditor maakt het mogelijk om intelligente profielen te creëren voor kolommen, balken en wanden en bovendien de vorm en afmetingen van de bijbehorende profielen te beheren via BIM-parameters.

Parametrische profielen kunnen door de gebruiker worden gecreëerd en beheerd. De combinatie van standaard profielen, eigengemaakte profielen en aanpassing door meerdere parameters geeft de gebruiker meer ontwerp mogelijkheden en verhoogd de productiviteit.
ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 is volledige BIM software die voor veel bureaus een passende oplossing biedt voor alle ontwerp- en tekenwerkzaamheden. De software is compleet en sluit aan op de Nederlandse en Vlaamse werkmethodieken.
Bekijk hieronder de nieuwe features uit de ARCHICAD STAR(T) Edititon 2019.

Ontdek nog meer over de STAR(T) Edition op deze pagina.

 


Uitbreiding trapgereedschap

Het trapgereedschap is uitgebreid met de mogelijkheid om een vrije hoogte op te geven. Door middel van de Collision Detection is het mogelijk om deze vrije hoogte te valideren. Verder zijn er nog meer verfijningen en verbeteringen doorgevoerd om deze feature uit te breiden.


Reling gereedschap

  • Uitgebreidere opties voor de vormgeving van (hoofd)balusters.
  • Regeleinden zijn eenvoudiger aanpasbaar door de toevoegingen van hotspots.
  • Uitgebreidere opties voor de beëindiging van regeleinden.


Meer detail weergave in IFC modellen

Verbeterde import- en export mogelijkheden geven jou nog meer vrijheid in de uitwisseling middels IFC.
 


IFC ondersteuning 

  • De Import translator zet IFC eigenschappen om naar ARCHICAD properties en eigenschappen waardoor data uit het externe model in ARCHICAD functies te gebruiken of aan te roepen is, zoals in Expressies of Schedules.
  • In de export translator is het mogelijk om meer gedetailleerde informatie te koppelen aan de export naar IFC. Eigenschappen gekoppeld aan de Building Materials en eigenschappen van schilhoeveelheden geven meer inzicht in de schil-informatie bij het gebruik van composieten zonder dat dit ten koste gaat van krachtige ontwerptools zoals de Composieten.


Berekeningen met formules

Met expressies, een combinatie van element-eigenschappen met rekenkundige formules geeft ongekende mogelijkheden zoals bijvoorbeeld ventilatie- berekeningen en aantal kilo’s staal per ligger of begroting. 
 


En verder..

  • Door significante verbeteringen in STAR(T) Edition 2019 wordt het navigeren in 2D nog meer vloeiend en soepel. Het intensiveren van de rekenprocessen (CPU) door ARCHICAD maakt het navigeren in bijvoorbeeld een kadaster-tekening nóg sneller.
  • Vele functionele verbeteringen voor een nóg betere productiviteit.

 
Start vandaag met ontwerpen!

Ervaar zelf de verbeterde flexibiliteit in de ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 
en start vandaag nog met je eerste project.


Bestel nu