Kubus PERSBERICHT | 22 juli 2015 
ARCHICAD 19 – Faster than ever

Eindhoven, 22 juli 2015 - De nieuwste versie van de toonaangevende BIM software van GRAPHISOFT® is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland en België. ARCHICAD 19 is sneller dan ooit en zet de volgende grote stap op het gebied van BIM prestatie. Lang wachten op het laden van views is verleden tijd: ARCHICAD 19 anticipeert op de volgende actie van de gebruiker en bereidt dit voor. Dit levert een zeer snelle reactietijd op. En met behulp van de laatste 3D scanner-technologie gaat het inlezen van Point Clouds in ARCHICAD 19 snel, eenvoudig en foutloos: het model kan worden afgestemd met de automatisch gegenereerde, 100% accurate, 3D Point Cloud informatie. Met versie 19 bestendigt GRAPHISOFT haar positie als marktleider in BIM.

We verwachten steeds meer van onze software. De unieke performance van ARCHICAD 19 brengt veel mooie nieuwe features met zich mee zoals de mogelijkheid om Point Clouds in te lezen en extra effectieve gereedschappen zoals de nieuwe permanente Guide Lines en tijdelijke Snap Guides. ARCHICAD versterkt hiermee haar positie als meest intuïtieve en effectieve pakket om mee te werken", aldus Denise Bos, ARCHICAD productmanager bij KUBUS.

KeyMember Editie
Gelijktijdig wordt de nieuwe KeyMember Editie, een door KUBUS ontwikkelde serie aanvullende werkmethodieken en modules voor ARCHICAD, gelanceerd. De KeyMember Editie zorgt ook dit jaar voor optimale aansluiting bij Belgische en Nederlandse (OPEN BIM) werkmethodieken met templates, bibliotheken, add-ons en uitgebreide modules. Onder andere zijn Schedules en Complex Profiles uitgebreid en verbeterd, zo ook diverse renderscenes voor de vorig jaar geïntroduceerde CineRender.

Ga voor meer informatie over ARCHICAD naar www.kubusinfo.nl/archicad19

 

Over KUBUS
KUBUS biedt BIM voor Design en Build en is in de Benelux exclusief distributeur voor de producten van GRAPHISOFT en Gold Partner van Solibri. KUBUS is promotor van OPEN standaarden. Daarnaast ontwikkelt KUBUS add-ons voor BIM software, objecten voor fabrikanten en de producten KUBUS Spexx, Nederlands meestgebruikte bestekverwerker, en BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based en BIM-platform overschrijdend issue management. Vanuit kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Hasselt en Belgrado worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 3.500 klanten in de bouwsector.

Over GRAPHISOFT®
GRAPHISOFT startte de BIM revolutie in 1984 met ARCHICAD®, het eerste volwaardige BIM pakket voor architecten. GRAPHISOFT blijft innoveren met onder ander de BIM Server™, BIMcloud™, EcoDesigner™ en BIMx®. GRAPHISOFT maakt sinds 2007 deel uit van de Nemetschek Group.

Meer informatie
Contacteer Lotje van Rijsoort - marketing@kubusinfo.nl - T. +31(0)40 213 1950 - www.kubusinfo.nl

Bijlagen voor publicatie
Signature project ARCHICAD 19 >
Credits signature project ARCHICAD 19 >
OPEN BIM logo >
 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden afmelden