Gratis BatiBouw ontbijtsessie

Op 21 en 22 februari dekken we de ontbijttafel voor diegenen die graag meer willen weten over SMART BUILDING en BIM. Tijdens onze ontbijtsessies leert u meer over de belangrijkste thema's van BATIBOUW.
Onze BIM-experts zorgen voor een interactieve sessie waarin vragen over SMART BUILDING en BIM direct beantwoord worden. Dit alles vindt plaats in het Buro & Design Center, waar KUBUS een gratis parkeerplaats biedt vlakbij BATIBOUW. Op een wandelafstand van slechts 6 minuten gaat u goed voorbereid en met een gevulde maag naar de beurs.


*Beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij 
   
Meer informatie en inschrijven
 

BIMcollab ZOOM 2.1


Afgelopen week is de nieuwe versie van BIMcollab ZOOM gereleased. BIMcollab ZOOM 2.1 geeft nog meer functionaliteiten tijdens het opsporen van fouten en het controleren van modellen.
   
Meer over ZOOM 2.1
 

Nieuw: BCF Managers 5 r3

In deze versie is de multi-edit feature toegevoegd. In Revit is ook het switchen tussen issues in complexe modellen aanzienlijk sneller geworden.
   
Lees meer
 

Nieuw: ARCHICAD STAR(T) Edition 2019

STAR(T) Edition 2019 is nu beschikbaar voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Deze nieuwste editie kent vele mogelijkheden die gelijk zijn aan ARCHICAD 22. Waaronder grote ontwerpvrijheid, snelheid bij zoomen en pannen en het toevoegen van berekende waarden aan elementen in het model doormiddel van 'expressies'. De STAR(T) Edition geeft de mogelijkheid om op hoog niveau te kunnen BIMmen voor een kleine prijs. Lees meer over de functionaliteiten van STAR(T) Edition en start vandaag nog met BIM.
 
Meer informatie 
 

Volg een Testdrive

De nieuwe data voor de initiatielessen van ARCHICAD en Solibri zijn bekend. Meld u nu aan voor een gratis initiatieles en maak kennis met onze BIM software.
Bekijk hier de locaties en tijden bij u in de buurt >
 

MaMu Architecten over op ARCHICAD

MaMu Architecten zocht tot voor kort naar nieuwe 3D software waarmee ze tegelijkertijd de voordelen van BIM konden ervaren. Ze besloten om direct intern te starten met enkele pilot licenties van ARCHICAD 22 zonder eerst een basiscursus voor de software te volgen. Dit om de intuïtiviteit van de software op de schop te nemen omdat MaMu aangaf dat dit een belangrijk aspect voor ze was. Na een relatief korte proefdraai bleek het een succes te zijn. Het gerenommeerde architectenbureau heeft de volledige overstap gemaakt naar ARCHICAD.
MaMu Architecten > 
 

Actuele Casestudies


Intuïtief met ARCHICAD
Hoogte Twee kreeg van een particuliere opdrachtgever een zeer beperkt budget voor een nieuw te bouwen gezinswoning. De grootste uitdaging was om het huis daadwerkelijk te kunnen realiseren voor dat bedrag.
Lees verder > 

Ongekend grote ontwerpvrijheid
Eek en Dekkers creëerde voor een particuliere opdrachtgever een vakantiehuis in de bossen van Epse, omgeving Deventer. Op 120 vierkante meter ontstond Boshuisje Epse, een buitenverblijf voor de opdrachtgever met zijn gezin.
Lees verder > 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden.