BIM Spreekuur met ontbijt

Op 5 en 7 februari dekken we de ontbijttafel voor diegenen die graag meer willen weten over onze BIM producten. Tijdens het gratis BIM Spreekuur leet u meer over de belangrijkste thema's van de BouwBeurs. Onze BIM-experts zorgen voor een interactieve sessie waarin vragen over BIM direct beantwoord worden. Zo gaat u goed voorbereid en met een gevulde maag naar de BouwBeurs. Dit alles vindt plaats in The Green House, dat recht tegenover de Jaarbeurs gesitueerd is. Vanaf Centraal Station Utrecht is het is slechts 3 minuten lopen naar The Green House, en daarna nog 3 minuten naar de Jaarbeurs.

*Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar dus wees er snel bij 

 
Meer informatie en inschrijven
 

BIMcollab ZOOM 2.1

Afgelopen week is de nieuwe versie van BIMcollab ZOOM gereleased. BIMcollab ZOOM 2.1 kent nog meer functionaliteiten tijdens het opsporen van fouten en het controleren van modellen.
 
Meer over ZOOM 2.1
 

BCF Managers 5 r3

De BCF Managers zijn geüpdatet. In deze vernieuwde versie zitten specifieke functionaliteiten voor Revit en Navisworks gebruikers, en in Revit is alles veel sneller geworden. Ook is de multi-edit feature toegevoegd.
 
Meer over BCF Managers 5r3
 

Nieuw: ARCHICAD STAR(T) Edition 2019

Sinds vandaag is de ARCHICAD SE2019 beschikbaar voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Deze nieuwste editie kent vele mogelijkheden die gelijk zijn aan ARCHICAD 22. Waaronder de grote ontwerpvrijheid, snelheid bij zoomen en pannen en het toevoegen van berekende waarden aan elementen in het model door middel van 'expressies'. De STAR(T) Edition geeft de mogelijkheid om op hoog niveau te kunnen BIMmen voor een kleine prijs. Lees meer over de functionaliteiten van STAR(T) Edition en start vandaag nog met BIM.
 
Meer informatie 
 

Volg een Testdrive

De nieuwe data voor de testdrives van ARCHICAD en Solibri zijn bekend. Meld u nu aan voor een om gratis testdrive en maak kennis met onze BIM software. 
Bekijk hier de locaties en tijden bij u in de buurt >
 

Actuele Casestudies


Intuïtief met ARCHICAD
Hoogte Twee kreeg van een particuliere opdrachtgever een zeer beperkt budget voor een nieuw te bouwen gezinswoning. De grootste uitdaging was om het huis daadwerkelijk te kunnen realiseren voor dat bedrag.
Lees verder > 

Ongekend grote ontwerpvrijheid
Eek en Dekkers creëerde voor een particuliere opdrachtgever een vakantiehuis in de bossen van Epse, omgeving Deventer. Op 120 vierkante meter ontstond Boshuisje Epse, een buitenverblijf voor de opdrachtgever met zijn gezin.
Lees verder > 
 
Liever Vlaamse nieuwsberichten? 
Word abonnee van onze Vlaamse KUBUS Nieuwsbrief.
Inschrijven
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden.