Solibri introduceert de Product Family 

Webinar | donderdag 13 juni | 10u00

Met de release van de nieuwe Solibri Product Family heeft Solibri zijn productfolio uitgebreid. Sinds kort is er voor iedereen een Solibri versie: van de gratis Anywhere, de voordelige Site, de complete Office tot een volledige Enterpriseoplossing. Leer alles over de mogelijkheden in slechts 30 minuten.

Registreer hier
Forward
Delen
Delen
 


ARCHICAD 23

World premiere live stream | dinsdag 4 juni

Een aantal van onze BIM specialisten waren aanwezig bij het GRAPHISOFT Tech seminar 2019 in Budapest. Dit seminar stond in het teken van de aankomende release van ARCHICAD 23. 
We mogen één ding verklappen: een aantal gekoesterde wensen van onze gebruikers zal met de release van ARCHICAD 23 uitkomen.

Schrijf u in voor de ARCHICAD 23 world premier live stream op dinsdag 4 juni door GRAPHISOFT, en kom meer te weten over de nieuwe features en connecties.

Inschrijven live stream
 

Inspiratiesessie AQUAPARK BELLEWAERDE

Maandag 3 juni | 17u30 - 20u30 | Auditorium4 GENT

DE UITDAGING OM PRAGMATISCH TE BIMMEN: voor opdrachtgevers, architecten, adviseurs, aannemers, producenten, facility managers, projectontwikkelaars, studiebureaus en installateurs.

Deze sessie biedt een boeiende en inspirerende workshop rond BIM-toepassingen in de bouw. Een praktijkcase over een eerder ongewoon bouwwerk met getuigenissen over het leergeld dat werd betaald, de voordelen die effectief werden gerealiseerd, wat men volgende keer anders zou doen, en hoe men concludeerde een OpenBIM traject te gebruiken. 
 


Bemachtig de laatste kaarten

Masterclass Parametrisch Ontwerpen | dinsdag 4 juni | Apeldoorn

De laatste kans om u in te schrijven voor de Masterclass Parametrisch Ontwerpen. Meld u nu aan!

Aanmelden Masterclass
 

BIM gratis voor studenten

Al járen maken studenten en docentengratis gebruik van onze BIM producten zoals ARCHICAD, Solibri en BIMcollab. Zo kunnen zij zich goed voorbereiden op de toekomst. Tevens organiseren we regelmatig BIM activiteiten met studieverenigingen.

Meer weten over onze educatiemogelijkheden? Neem contact op met rmarijt@kubusinfo.nl

Forward
Delen
 
Leestips 

Renovatie met ARCHICAD

CEH’s inc. uit Budapest kreeg de opdracht om de Hungarian State Opera bouwkundig te onderzoeken. En op basis van point-cloud data een architectonisch BIM model te creëren van de huidige staat van de gebouwen. Vanwege de complexe vormen, structuur en ruimtes van het gebouw, was deze opdracht een zeer ingewikkelde opgave. Ook het feit dat de gebouwen altijd in gebruik bleven was een complicerende factor bij het verkrijgen en correct verwerken van alle data. Lees verder

Parametrisch Ontwerpen

Daar waar in de natuur de repetitie als vanzelfsprekend ontstaat, hebben wij in de architectuur vooral het tegenovergestelde geprobeerd. Immers onderscheiden wij ons door het creëren van perfecte strakke en haakse vormen. 'Rond is stront' is nog steeds het credo van veel aannemers. Maar waarom is er dan toch zo veel aandacht voor die nieuwe mogelijkheden met schier oneindige vormvrijheid die parametrisch ontwerpen ons biedt? Lees verder

 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden.

 Wij sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven of omdat u interesse heeft getoond in de producten/diensten/activiteiten van KUBUS.