Nog enkele dagen groot prijsvoordeel, beslis nu!

Profiteer nog snel van deze actie en ga aan de slag met de volledige ontwerpvrijheid die ARCHICAD biedt. Transformeer uw creatieve ideeën in effectieve BIM modellen.

WEBINAR: 9 redenen waarom ARCHICAD de beste BIM-keuze is
Spoor kostbare fouten op vóórdat ze zijn gemaakt. Solibri brengt uw faalkosten omlaag, optimaliseert de kwaliteit van het model én geeft de samenwerking een boost.

WEBINAR: de nieuwe Solibri Product Family
Bekijk de aanbiedingen
 
Opening vernieuwde kantoorpand

Afgelopen weekend vond de feestelijke opening van het vernieuwde kantoorpand in Eindhoven plaats. Gasten kregen een rondleiding door het gebouw, en onder genot van hapjes en een verfrissend drankje in de zon zat de sfeer er goed in.
Als kers op de taart werd de nieuwe boom onthuld, met de visie op meer BIMmen en meer bomen.
 
 
Parametrisch Ontwerpen ongekend succes
 
4 juni was het zover: de Masterclass Parametrisch Ontwerpen. Een uitverkocht evenement voor bijna 300 geïnteresseerden in deze innovatieve aanvulling op het ontwerpproces.
Vanaf 12u00 konden bezoekers inchecken en genieten van een lunch in de ontvangstruimte. Een moment om te netwerken en het prachtige gebouw te bezichtigen (ontworpen met ARCHICAD in 2007).
De presentaties zaten vol kennis en inspiratie voor iedereen. Alle mogelijkheden werden getoond met praktische voorbeelden.
Lees hier de verslagen
 
 

Renderen op een ander niveau met ARCHICAD en Twinmotion. 

GRAPHISOFT heeft de samenwerking aangekondigd om met de nieuwe ARCHICAD versie een optimale integratie met Twinmotion te verkrijgen.
De tool ondersteunt VR mogelijkheden en je creëert een animated path in slechts 2 klikken. 
Tot november 2019 gratis te downloaden. 
 

Kennismaken met ARCHICAD of Solibri

Ook tijdens de zomervakantie heeft u de kans zelf te ervaren wat onze BIM-oplossingen voor ù kunnen betekenen.
Tijdens zulke initiatiemiddagen kan u na een korte introductie zelf aan de slag met het betreffende programma. Vragen worden direct beantwoord door onze BIM-experts.
  • Per testdrive max 8 personen
  • Steeds van 13u30 tot 17u00
  • Check hier de data per locatie
Het is een praktische ervaring die als doorslaggevend wordt ervaren in het nemen van een weloverwogen beslissing.
 

Lees- en kijktips 

BIMcollab whitepaper

Weten hoe issuemanagement het gebrek aan integratie van bouwdisciplines in de ontwerpfase doorbreekt en een betere kennisdeling ondersteunt die voldoet aan de huidige eisen? Lees het whitepaper

Première ARCHICAD 23

Begin juni heeft GRAPHISOFT middels een Live Stream de nieuwe features van ARCHICAD 23 gepresenteerd. Heeft u dat gemist? Geen probleem, u kunt de opname bekijken
 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden.

 Wij sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven of omdat u interesse heeft getoond in de producten/diensten/activiteiten van KUBUS.