Kubus Oktober 2018 
KUBUS Spexx 5r6 teruggetrokken KUBUS Spexx 5r6 teruggetrokken

Nadat we in versie 5r6 (12 oktober) een storende fout hadden gevonden (zonder ernstige consequenties) is deze versie teruggetrokken en van onze website afgehaald. Slechts enkele gebruikers hebben deze versie gedownload. Onze excuses voor het ongemak.

KUBUS Spexx 5r7 nu beschikbaar

Nu is er een verbeterde versie beschikbaar die we iedereen aanraden te gaan gebruiken. Deze versie is noodzakelijk om soepel met de nieuwe STABU2 update 2018-1 te kunnen werken.
 
 
Waarom is deze update noodzakelijk? Waarom is deze update noodzakelijk?

STABU heeft begin deze maand een update van de STABU2 catalogus uitgegeven middels een OSF bestand (open specificaties formaat) als aanvulling op catalogus 2017-1. Omdat dit een nieuwe toepassing van OSF is, waren enkele aanpassingen in KUBUS Spexx nodig. Bijvoorbeeld om correct te melden dat er een update van een in een bestek gebruikte specificatievariant beschikbaar is.

Vóórdat u met de STABU catalogus 2018-1 aan de slag gaat, dient u dus te upgraden naar versie 5r7.
 
 
Hoe in gebruik te nemen Hoe in gebruik te nemen

Stap 1
Kies binnen KUBUS Spexx in het menu 'Help' voor 'Zoeken naar updates' en volg de aanwijzingen op het scherm. Of ga naar onze downloads.

Stap 2
Om de STABU catalogus 2018-1 in gebruik te nemen dient u deze te downloaden van de STABU website en deze als aanvulling op catalogus 2017-1 toe te voegen. Lees meer >
 
 
Copyright © 2019 KUBUS. Alle rechten voorbehouden afmelden