Archicad én lesmateriaal

Archicad Professional voor een kleine prijs

Docenten die aangesloten zijn bij een onderwijsinstituut met een Educatieplan én een eigen werkpraktijk hebben, kunnen tegen aanzienlijke korting de professionele versie van Archicad aanschaffen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Educatie portaal

Speciaal voor docenten/professoren is er een GRAPHISOFT Educatie portal om kennis te delen, te discussiëren of ideeën met elkaar uit te wisselen. Interesse in de meningen en ervaringen van docenten en professoren wereldwijd?

Bezoek het Educatie portal

Alle software gratis, Archicad direct downloaden

Ben je docent Bouwkunde of Architectuur? Dan kun je gratis met Archicad aan de slag. Raak vertrouwd met de software middels een Interactive Training Guide die je stapsgewijs door het proces van 3D modelleren in een BIM omgeving leidt.
 

Gratis BIM curriculum

KUBUS biedt docenten gratis lesmateriaal aan. Het BIM Curriculum bevat PowerPoint presentaties, opdrachten en lesondersteuning. Download nu zodat je direct aan de slag kunt met lesgeven. Indien een onderwijsinstituut beschikt over een KUBUS Educatieplan, kan de docent ook beschikken over het cursusmateriaal dat KUBUS professioneel gebruikt.

Aan de slag met Archicad 

Download Archicad gratis