Download Archicad gratis als docent

Archicad is dé BIM-modelleer software voor architecten waarbij maximale ontwerpvrijheid centraal staat. De zeer intuïtieve interface en korte leercurve maken Archicad erg populair onder studenten en docenten. Dankzij de volledig functionele educatielicentie kunnen zowel studenten als docenten gratis gebruik maken van Archicad. Download nu de educatielicentie en bereid studenten optimaal voor op hun carrière als architect!


Dit moet je doen

1. Vul het aanmeldformulier in of log in op myarchicad.graphisoft.com.

2. Na het registreren of het aanvragen van jouw verlenging laten we je binnen een paar werkdagen weten of het is goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang van ons een licentiecode om jouw Archicad-licentie te activeren.  

3. Is je jaarlicentie bijna verlopen? Log ook dan in op myarchicad.graphisoft.com en vraag je verlenging aan.

Let op: als je Archicad voor de eerste keer opstart, wordt er gevraagd om een serienummer. Deze vind je in jouw MyArchicad account, rechtsboven op de pagina.

Students in business class with trainer

Webinar: BIM in het onderwijs

Naast dat Archicad en BIMcollab gratis beschikbaar zijn voor studenten en docenten, zijn er nog tal van extra educatieve mogelijkheden die waardevol kunnen zijn voor het studieprogramma. In deze video komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Archicad & BIMcollab
  • Graphisoft Learn en hulpmiddelen van KUBUS voor het onderwijs
  • Voorbeelden van de Technische Universiteit Eindhoven
  • Gratis educatielicenties en docentkortingen 
  • Andere gratis producten zoals (basis)cursussen. 
Students in business class with trainer

Gratis Archicad basiscursus voor docenten

Heb je geen of weinig kennis van Archicad? Dat is geen probleem. Als docent kan je gratis deelnemen aan onze Archicad basiscursus. Daarnaast kun je altijd gebruik maken van onze support én heb je toegang tot ons Helpcenter.

Archicad schoollicentie

Architectuurscholen en academische instellingen hebben de mogelijkheid om computerlokalen uit te rusten met de educatieve versie van Archicad. Informeer naar de mogelijkheden.

Korting op Archicad Full

Docenten die aangesloten zijn bij een onderwijsinstituut met educatielicenties én een eigen werkpraktijk hebben, kunnen tegen aanzienlijke korting de professionele versie van Archicad aanschaffen.

Online beginnerscursus

Leer de basis van Archicad, zoals navigeren door je model, tekenen & modelleren, en complexe onderdelen als instellingen van materialen en het maken van eigen weergave stijlen. 

Header_Kubuspatroon

Download Archicad gratis als docent