Download Archicad gratis als docent

Archicad is dé BIM-modelleer software voor architecten waarbij maximale ontwerpvrijheid centraal staat. De zeer intuïtieve interface en korte leercurve maken Archicad erg populair onder studenten en docenten. Dankzij de volledig functionele educatielicentie kunnen zowel studenten als docenten gratis gebruik maken van Archicad. Download nu de educatielicentie en bereid studenten optimaal voor op hun carrière als architect!

Dit moet je doen

1. Ga naar myarchicad.graphisoft.com en vul het formulier in onder ‘Teacher’. 

2. Je krijgt een 30-dagen trial, deze dien je na 30 dagen te verlengen.  

3. Na het aanvragen van de verlenging ontvang je een mail van myarchicad waarin je gevraagd wordt om een bewijs van docentschap (bijv. een kopie van je docentenpas) naar info@kubusinfo.nl te sturen.

4. Als we het bewijs van docentschap in goede orde hebben ontvangen, kunnen wij je aanvraag voor één jaar goedkeuren. 

5. Is je jaarlicentie bijna verlopen, en wil je langer gebruik maken van de educatielicentie? Dan vraag je een verlenging aan door ons opnieuw een bewijs van docentschap te sturen. Als deze aanvraag is goedgekeurd, wordt er een nieuw serienummer zichtbaar in jouw account.

Students in business class with trainer
Students in business class with trainer
Students in business class with trainer

Ontdek Archicad als docent

Heb je geen of weinig kennis van Archicad? Dat is geen probleem. Als docent kan je gratis deelnemen aan onze Archicad basiscursus. Daarnaast kun je altijd gebruik maken van onze support én heb je toegang tot ons Helpcenter.

Archicad_logo
Archicad schoollicentie

Architectuurscholen en academische instellingen hebben de mogelijkheid om computerlokalen uit te rusten met de educatieve versie van Archicad. Informeer naar de mogelijkheden.

Korting op Archicad Full

Docenten die aangesloten zijn bij een onderwijsinstituut met educatielicenties én een eigen werkpraktijk hebben, kunnen tegen aanzienlijke korting de professionele versie van Archicad aanschaffen.

Online beginnerscursus

Leer de basis van Archicad, zoals navigeren door je model, tekenen & modelleren, en complexe onderdelen als instellingen van materialen en het maken van eigen weergave stijlen. 

Header_Kubuspatroon

Download Archicad gratis als docent