Download Archicad gratis als student

Archicad is dé BIM-modelleer software voor architecten. Je profiteert van maximale ontwerpvrijheid, een zeer intuïtieve interface en een korte leercurve. Als student kan je tijdens je studie gratis ontwerpen en modelleren in Archicad. Binnen een mum van tijd ontwerp je de mooiste projecten, van klein tot groot. Download Archicad nu gratis als student en bereid jezelf optimaal voor op jouw carrière als architect!


student techtip

Vier keer per jaar brengen wij een speciale Archicad techtip uit voor studenten. Deze nieuwsbrief staat vol met tips & tricks waarmee je jouw Archicad ontwerpen naar een hoger niveau tilt.

Zo download je Archicad:

1. Vul het aanmeldformulier in op myarchicad.graphisoft.com.

2. Na het registreren of het aanvragen van jouw verlenging laten we je binnen een paar werkdagen weten of het is goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je een licentiecode om jouw Archicad-licentie te activeren.  

3. Is je jaarlicentie bijna verlopen, en ben je nog student? Log ook dan in op myarchicad.graphisoft.com en vraag je verlenging aan.

Let op: als je Archicad voor de eerste keer opstart, wordt er gevraagd om een serienummer. Deze vind je in jouw MyArchicad account, rechtsboven op de pagina.

Nederlands- of Engelstalige Archicad versie

Bij het downloaden van Archicad kan je kiezen voor een Nederlandstalige of Engelstalige versie. Beide versies hebben dezelfde functionaliteiten. Het verschil zit in de bibliotheekobjecten en de templates die vertaald zijn naar het Nederlands. Bovendien is de weergave van je project (zoals arceringen en materialen) aangepast aan de Nederlandse of Belgische standaard.

Voor Nederlandse en Vlaamse studenten adviseren wij de Nederlandstalige versie te downloaden. Werk je samen met andere nationaliteiten? Dan is het advies om de Engelstalige versie te gebruiken.

Graphisoft Learn

Naast de gratis Archicad- en BIMcollab-licenties voor studenten en docenten, heb je de mogelijkheden in diverse aanvullende educatieve mogelijkheden die waardevol zijn voor het studieprogramma. In Graphisoft Learn vind je verschillende modules waarmee je praktische kennis opdoet, je bekwaamheid aanscherpt en certificaten kunt behalen. Daarnaast krijgen docenten en studenten ook toegang tot belangrijke digitale bronnen en gereedschappen. Veel van de modules zijn kosteloos.

Header_Kubuspatroon

Download Archicad gratis als student