Download Archicad gratis als student

Archicad is dé BIM-modelleer software voor architecten. Je profiteert van maximale ontwerpvrijheid, een zeer intuïtieve interface en een korte leercurve. Als student kan je tijdens je studie gratis ontwerpen en modelleren in Archicad. Binnen een mum van tijd ontwerp je de mooiste projecten, van klein tot groot. Download Archicad nu gratis als student en bereid jezelf optimaal voor op jouw carrière als architect!

Zo download je Archicad voor studenten:

1. Vul het aanmeldformulier in op myarchicad.graphisoft.com.

2. Je krijgt een 30-dagen trial, deze dien je na 30 dagen te verlengen.  

3. Na het aanvragen van de verlenging ontvang je een mail van myarchicad waarin je gevraagd wordt om een kopie van je studentenkaart naar info@kubusinfo.nl te sturen.

4. Als we de kopie van je studentenkaart in goede orde hebben ontvangen, kunnen wij je aanvraag voor één jaar goedkeuren. 

5. Is je jaarlicentie bijna verlopen, en ben je nog student? Dan vraag je een verlenging aan door ons opnieuw een kopie van je studentenkaart te sturen. Als deze aanvraag is goedgekeurd, wordt er een nieuw serienummer zichtbaar in jouw account.

Let op: als je Archicad voor de eerste keer opstart, wordt er gevraagd om een serienummer. Deze vind je in jouw MyArchicad account, rechtsboven op de pagina.

AdobeStock_332598329
Young African-American student in university

Nederlands- of Engelstalige Archicad versie

Bij het downloaden van Archicad kan je kiezen voor een Nederlandstalige of Engelstalige versie. Beide versies hebben dezelfde functionaliteiten. Het verschil zit in de bibliotheekobjecten en de templates die vertaald zijn naar het Nederlands. Bovendien is de weergave van je project (zoals arceringen en materialen) aangepast aan de Nederlandse of Belgische standaard.

Voor Nederlandse en Vlaamse studenten adviseren wij de Nederlandstalige versie te downloaden. Werk je samen met andere nationaliteiten? Dan is het advies om de Engelstalige versie te gebruiken. 


Archicad voor starters

Als startende architect heb je de mogelijkheid een volledige Archicad licentie aan te schaffen met 20% korting. Deze korting geldt tot 6 maanden na het afronden van je stage of studie.

Archicad TechTip voor studenten

Twee keer per jaar brengen wij een speciale Archicad TechTip uit voor studenten. Deze nieuwsbrief staat vol met tips & tricks waarmee je jouw Archicad ontwerpen naar een hoger niveau tilt.

Header_Kubuspatroon

Download Archicad gratis als student