Download Archicad gratis als student

Archicad is dé BIM-modelleer software voor architecten. Je profiteert van maximale ontwerpvrijheid, een zeer intuïtieve interface en een korte leercurve. Als student kan je tijdens je studie gratis ontwerpen en modelleren in Archicad. Binnen een mum van tijd ontwerp je de mooiste projecten, van klein tot groot. Download Archicad nu gratis als student en bereid jezelf optimaal voor op jouw carrière als architect!

Zo download je Archicad voor studenten:

1. Vul het aanmeldformulier in of log in op myarchicad.graphisoft.com.

2. Na het registreren of het aanvragen van jouw verlenging van laten we je binnen een paar werkdagen weten of het is goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang van ons een licentiecode om jouw Archicad te activeren.  

3. Is je jaarlicentie bijna verlopen, en ben je nog student? Log ook dan in op myarchicad.graphisoft.com en vraag je verlenging aan.

Let op: als je Archicad voor de eerste keer opstart, wordt er gevraagd om een serienummer. Deze vind je in jouw MyArchicad account, rechtsboven op de pagina.

AdobeStock_332598329
Young African-American student in university

Nederlands- of Engelstalige Archicad versie

Bij het downloaden van Archicad kan je kiezen voor een Nederlandstalige of Engelstalige versie. Beide versies hebben dezelfde functionaliteiten. Het verschil zit in de bibliotheekobjecten en de templates die vertaald zijn naar het Nederlands. Bovendien is de weergave van je project (zoals arceringen en materialen) aangepast aan de Nederlandse of Belgische standaard.

Voor Nederlandse en Vlaamse studenten adviseren wij de Nederlandstalige versie te downloaden. Werk je samen met andere nationaliteiten? Dan is het advies om de Engelstalige versie te gebruiken. 


Archicad voor starters

Als startende architect heb je de mogelijkheid een volledige Archicad licentie aan te schaffen met 20% korting. Deze korting geldt tot 6 maanden na het afronden van je stage of studie.

Archicad TechTip voor studenten

Twee keer per jaar brengen wij een speciale Archicad TechTip uit voor studenten. Deze nieuwsbrief staat vol met tips & tricks waarmee je jouw Archicad ontwerpen naar een hoger niveau tilt.

Header_Kubuspatroon

Download Archicad gratis als student