KUBUS ARC Architectuur Award: inschrijvingen geopend!

KUBUS ARC Architectuur Award: inschrijvingen geopend!

Vanaf vandaag is het mogelijk om projecten in te zenden voor de ARC Awards van 2022, en dus ook voor de ARC Architectuur Award. Stuur jouw project in en maak kans op de KUBUS ARC Architectuur Award 2022.

KUBUS sponsor van ARC Architectuur Award

KUBUS is sinds 2015 één van de hoofdsponsors van de prestigieuze ARC Awards. Vanaf vorig jaar is onze naam verbonden aan de ARC Architectuur Award. Een prachtige prijs die wordt toegekend aan een recent gerealiseerd project dat duurzaamheid en innovatie combineert met verrassende architectuur. Net als de ARC Architectuur Award promoot KUBUS duurzaamheid als integraal onderdeel van een ontwerp. Met onze diensten en innovatieve software leveren we hier dan ook een bijdrage aan.

Winnaar ARC Architectuur Award 2021
Depot Boijmans van Beuningen – MVRDV

Innovatieve architectuur

De jury van de ARC Architectuur Award zoekt naar projecten die innovatief zijn op het gebied van energie, materialen en techniek, projecten die nieuwe normen zetten voor commercieel vastgoed, woningbouw en publieke voorzieningen en projecten die stedelijke en/of ecologische problemen oplossen. KUBUS vindt het belangrijk dat goede architectuur in de schijnwerpers komt te staan. En dat het verhaal achter een ontwerp gedeeld wordt.

Meedoen

Wordt jouw bureau de winnaar van de KUBUS ARC Architectuur Award 2022 (of een andere ARC Award)? Stuur vóór 17 juni hét ontwerp in van afgelopen jaar waarop jullie het meest trots zijn. Meerdere projecten inzenden mag uiteraard ook. Heel veel succes!