Gemiddelde score klanttevredenheid 8,2

Bij KUBUS willen we onze klanten graag optimaal van dienst zijn. Daarom streven we er altijd naar dat onze software zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk is. Ook bieden we ondersteuning via cursussen, maatwerk en onze dagelijks bereikbare Helpdesk. Om inzicht te krijgen in hoe onze klanten onze service en producten ervaren, voeren we jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op die manier weten wij exact waarin wij nog kunnen verbeteren.

De belangrijkste resultaten

Dit jaar zijn onze producten beoordeeld met een 8,3 en onze service met een 8,0. Onderstaande infographic laat de belangrijkste resultaten uit het klanttevredenheidsonderzoek zien. Deze resultaten zijn gebaseerd op 381 ingevulde enquêtes. Onder de deelnemers verlootten we ook 5 LEGO Architecture pakketten. De winnaars zijn inmiddels bekend en de pakketten onderweg. Wij danken verder natuurlijk alle deelnemers voor hun waardevolle informatie en feedback.

Verbeterpunten

Eén van de verbeterpunten naar aanleiding van het Klanttevredenheidsonderzoek van vorig jaar, was het verbeteren van ons cursusaanbod. We zijn dan ook trots dat we dit jaar de KUBUS Academy hebben gelanceerd, met een volledig nieuwe Archicad basiscursus. De beoordeling van de basiscursus is tevens gestegen van een 6,9 naar een 7,9 waar we natuurlijk zeer content mee zijn.

Voor het komende jaar willen we focussen op de verdere uitbreiding van ons cursusaanbod en de inhoud van de KeyMember Editie. Tevens zal de integratie van circulariteit binnen de ontwerppraktijk en binnen onze bedrijfsvoering een belangrijk aandachtspunt zijn.

Tot slot zijn we, op veler verzoek, gestart met ArchiCafé on Tour waarbij onze BIM-specialisten gebruikers op diverse locaties laten kennismaken met de meest essentiële en krachtige functies van Archicad. Leuk om elkaar face-to-face te ontmoeten en te netwerken met collega’s. Tot en met eind september reizen we nog door het land met deze evenementen.

Vragen of feedback?
Wij staan altijd open voor feedback. Heb je dus vragen of opmerkingen over dit onderzoek, onze software en producten óf onze service? Laat het ons dan weten door te mailen naar helpdesk@kubusinfo.nl.