Gemiddelde score klanttevredenheid 8,1

Bij KUBUS streven we altijd naar het beste voor onze klanten. Dit doen we op het gebied van efficiënte en gebruiksvriendelijke software én het bieden van ondersteuning door cursussen, maatwerk en onze ervaren Helpdesk. Om inzicht te krijgen in de beoordeling hiervan en gericht te kunnen verbeteren, voeren we jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit.

De belangrijkste resultaten

Dit jaar zijn onze producten beoordeeld met een 8,2 en onze service met een 7,9. Onderstaande infographic laat de belangrijkste resultaten uit het klanttevredenheidsonderzoek zien. Deze resultaten zijn gebaseerd op 138 ingevulde enquêtes. Wij danken alle deelnemers voor hun waardevolle informatie en feedback.

Verbeterpunten

Eén van de verbeterpunten naar aanleiding van het Klanttevredenheidsonderzoek van vorig jaar, was het verlagen van de wachttijden voor support. Mede door het uitbreiden van het Customer Success Team is dit gelukt. “We zijn verheugd dat de inspanningen op dit gebied hebben geresulteerd in hogere waarderingen. Tegelijkertijd zijn we ons bewust van een aantal noodzakelijke verbeterpunten, zoals het op peil houden van het kennisniveau van onze Helpdesk-collega’s en het vernieuwen van de Archicad Basiscursus. Hier zullen we het komende jaar hard aan werken“, aldus Ronald de Graan, Director of Customer Success bij KUBUS. 

De komende periode staan onder andere de volgende punten op de planning:

  • We zijn druk bezig met het realiseren van nieuwe cursussen en werken aan een online platform om deze cursussen toegankelijker te maken.
  • We gaan de Archicad basiscursus kritisch onder de loep nemen. Hierbij wordt gekeken naar zowel de inhoud als de manier waarop de cursus kan worden gevolgd.
  • Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de release van Archicad 27, welke plaatsvindt op 27 september. De aangekondigde nieuwe features geven ons het vertrouwen in een groot aantal gebruikersbehoeften te voorzien.

Vragen of feedback?
Wij staan altijd open voor feedback. Dus heb je vragen of opmerkingen over dit onderzoek, onze software en producten óf onze service? Laat het ons dan weten door te mailen naar helpdesk@kubusinfo.nl.