support

Stap vandaag nog over naar KUBUS Spexx

KUBUS Spexx 5 is vrijgegeven voor download. Wij adviseren alle gebruikers deze versie te installeren door in Kubus Stabu te kiezen voor ‘Help\Zoek naar updates…’
Lees hier de nieuwe mogelijkheden >

Let op bij updaten van een netwerklicentie naar KUBUS Spexx 5

Na installeren van de update op computers van clients zal de netwerklicentie nog gewoon werken. Om de licentie op de server te verlengen, dient u de update naar KUBUS Spexx 5 ook te installeren op de server waar de licentie staat. Na installatie of na verlenging van de licentie dient u de share om het licentiebestand openbaar te maken op het netwerk opnieuw aan te maken met de naam ‘KUBUSSpexx5’ en de clients hierop schrijfrechten te geven. Doet u dit niet dan zullen de clients de licentie niet meer vinden en kunnen zij niet werken. Voor meer informatie kijk je in de handleiding van de licentiemanager >