Mag iedereen de  Reviewer gratis downloaden en gebruiken?

Ja, dat mag. De Reviewer is gratis te downloaden voor iedereen zodat er geen beperking is op het delen van bestekinformatie. De enige voorwaarde die wij stellen is dat gebruikers zich eenmaal bij ons registreren om te kunnen inloggen op onze website.

Kan ik Reviewer bestanden beveiligen tegen hergebruik?

Ja, dat kan. Je kunt op twee niveaus de Reviewer bestanden beveiligen: tegen bewerken in KUBUS Spexx (met een wachtwoord) en tegen hergebruik van informatie (kopiƫren onderdelen en opslaan in onbeveiligde bestandsformaten). Op die manier kun je zelf bepalen wat er met de informatie kan gedaan worden. Ook beveiligde bestanden kunnen altijd van aantekeningen voorzien worden om in een bestand met dezelfde beveiliging weer terug te sturen naar de auteur.

Welke bestandsformaten kan ik met de KUBUS Reviewer openen

Met de KUBUS Reviewer kun je alle bestekken in de volgende bestandsformaten met KUBUS Spexx inlezen, bekijken en van aantekeningen voorzien:
  • KUBUS Spexx bestekken (*.stb)
  • KUBUS Reviewer bestanden (*.stv)
  • Open Specificaties Formaat (*.osf):

Welke bestandsformaten kan ik vanuit de KUBUS Reviewer schrijven?

De volgende bestandsformaten zijn beschikbaar voor het opslaan van documenten vanuit de KUBUS Reviewer:
  • KUBUS Reviewer bestanden (*.stv): met behoudt van de reeds aanwezige beveiliging

En aanvullend maar afhankelijk van de beveiliging in het geopende document:
  • Open Specificaties Formaat (*.osf):
  • RTF-bestand, voor inlezen in MsWord en andere tekstverwerkers (*.rtf)
  • PDF-bestand (*.pdf)
  • STABU Uitwisselformaat (*.s01)
  • Text met of zonder regeleinden (*.txt)
  • Kommagescheiden bestand (*.csv)