Solibri KeyMember Abonnement

De voordelen op een rij

Vele extra's

Als KeyMember geniet je exclusief voordeel. Zo krijg je niet alleen standaard een jaarlijkse upgrade met veel nieuwe features, maar heb je ook recht op ondersteuning en korting op de basiscursus. Bovendien kan je als KeyMember de Solibri KeyMember Editie aanschaffen. Een uitgebreide set van extra regels, rollen, ito’s en voorbeeldmodellen, waarmee je snel grote stappen maakt met Solibri én de kwaliteit van je BIM-proces verbetert.

Vraag offerte aan
Kennis en inspiratie

Pre-COVID-19 organiseerden we regelmatig KeyMember Dagen met insprirerende sprekers, workshops en netwerken. Nu zijn we overgestapt op online kennissessies waarvan de opnames ook later bekeken kunnen worden. Zo haal je als KeyMember het maximale uit de software.

Support

Onze BIM-specialisten staan voor je klaar. Als KeyMember kun je met al je vragen bij ons terecht, zowel telefonisch als via chat. Ruim 90% van de vragen wordt direct beantwoord, complexere vragen binnen één werkdag en als het nodig is, wordt Solibri Inc. ingeschakeld. Voor Vlaamse KeyMembers hebben we een lokaal nummer, dus internationale belkosten zijn er niet bij.

Geniet van de voordelen, word KeyMember

Vraag offerte aan