KUBUS Spexx cursus

Corona update

In verband met de maatregelen tegen het verspreiden van het Corona-virus, geven wij onze cursussen voorlopig online. Dit doet niet af aan de kwaliteit van onze cursussen: onze cursusleiders zijn goed voorbereid en hebben ervaring met deze manier van lesgeven. Het gebruikelijke programma wordt afgehandeld en alle vragen worden beantwoord. Ook kan de cursusleider meekijken op uw scherm, zodat bijsturing plaats kan vinden. Wil je liever wachten tot we onze cursussen weer normaal kunnen geven, dan hebben wij daar begrip voor.

Cursus KUBUS Spexx

In een KUBUS Spexx cursus leer je te werken met het pakket KUBUS Spexx. Alle onderdelen van het programma komen aan bod. Door de beperkte groepsgrootte kan zeer flexibel worden ingesprongen op de vragen van de cursisten en de voorkennis die eventueel aanwezig is. Aan het einde van de cursusdag kan een cursist een bestek samenstellen in de Stabu Werksoorten methodiek. 

Klassikale (online) cursus

De klassikale (online) cursus kent maximaal 8 deelnemers zodat je voldoende ruimte krijgt om je vragen te stellen. De kosten bedragen 395 euro per dag/pp. Eén dag cursus is ruim voldoende om aan de slag te kunnen met KUBUS Spexx.

Maatwerkcursus

Voor begeleiding op maat kun je ook een maatwerkcursus afspreken. Wij komen desgewenst naar jouw bedrijf of werkplek en in overleg wordt een datum vastgesteld. Heb je vragen of interesse, neem dan contact met ons op.

Inschrijven KUBUS Spexx cursus