Cursus Solibri

Corona update

In verband met de maatregelen tegen het verspreiden van het Corona-virus, geven wij onze cursussen voorlopig online. Dit doet niet af aan de kwaliteit van onze cursussen: onze cursusleiders zijn goed voorbereid en hebben ervaring met deze manier van lesgeven. Het gebruikelijke programma wordt afgehandeld en alle vragen worden beantwoord. Ook kan de cursusleider meekijken op jouw scherm, zodat bijsturing plaats kan vinden. Wil je liever wachten tot we onze cursussen weer normaal kunnen geven, dan hebben wij daar begrip voor.

Solibri cursussen

Basiscursus

Breng BIM modellen naar het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Het basisconcept is snel geleerd. Voor maximaal resultaat is achtergrondkennis van IFC een voordeel.

Meer informatie
Gevorderdencursus

In deze cursus reiken wij jou handvaten om een goede template in Solibri in te richten. Wij noemen dit 154x sneller door goede templating.

Meer informatie

Gecertificeerd Cursuspartner

BIM4ALL optimaliseert bouwprocessen op het gebied van BIM. Als experts op het gebied van BIM en Solibri zijn ze door KUBUS gecertificeerd om de Solibri basiscursus te geven. Deze cursus is dezelfde als die van KUBUS, alleen op een andere locatie.