Nu 25% korting op Archicad

Klaar voor betere ontwerpsoftware? Kies voor Archicad!

Profiteer tijdelijk van 25% korting op het Archicad actiepakket 


Archicad is gemaakt voor én door architecten. En dat merk je direct! Je profiteert van intuïtieve, gebruiksvriendelijke software met onbeperkte ontwerpvrijheid, een korte leercurve en uitstekende service. Kies nu voor Archicad en geef jouw productiviteit een boost!

Vul het formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Liever eerst persoonlijk contact? We staan je graag te woord! Bel:
+31 (0)40 213 1950 (NL) of +32 (0)11 98 88 44 (BE).

Het Archicad actiepakket omvat:

  • 1 of meerdere Archicad licenties (deze blijven altijd van jou)
  • Speciaal ontwikkelde modules voor de Nederlandse/Vlaamse markt (KeyMember Editie)
  • Een 4-daagse online basiscursus
  • Een upgrade naar de allernieuwste Archicad 25 (beschikbaar vanaf september)

Deze actie geldt t/m 30-06-2021 en alleen voor nieuwe gebruikers. Ben je reeds Archicad gebruiker, neem dan contact op met je accountmanager. Bekijk ook de overige actievoorwaarden*.

"Archicad heeft veel nieuwe mogelijkheden voor ons gecreëerd. Zowel de vrijheid in het presenteren van het ontwerp en het efficiënte samenwerken als ook de toegang tot andere type opdrachten. Bovendien heeft KUBUS ons de afgelopen jaren goed begeleid."

Roy Akkermans - Architectenbureau Goedehuizen

Ik wil graag meer informatie over het Archicad actiepakket

Eerst meer weten over Archicad?

Bekijk dan de opname van het webinar '9 redenen om te kiezen voor Archicad'. BIM-specialist Michelle Vrolix vertelt je hierin alles over Archicad en de belangrijkste redenen waarom architecten voor Archicad kiezen. Of volg een online groepsdemo

Bekijk webinar

*Actievoorwaarden

Het kortingspercentage is gebaseerd op het aanschaffen van 1 of meerdere Archicad licentie(s), inclusief de KeyMember Editie en basiscursus bij het afsluiten van een KeyMember abonnement, dat recht geeft op ondersteuning, gratis jaarlijkse upgrades en exclusieve kennis en events. De actie is geldig t/m 30-06-2021 en alleen voor nieuwe gebruikers. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties of op reeds gedane aankopen.  

>> Standaardprijzen Archicad

Copyright © 2021 KUBUS BV. Alle rechten voorbehouden