ARCHICAD

ARCHICAD

support

Inschrijving open voor upgradewebinar & upgradecursus

Om optimaal te profiteren van de nieuwe versie kunnen KeyMembers een upgradewebinar of upgradecursus volgen. Tijdens het webinar worden in anderhalfuur de nieuwe features van ARCHICAD 21 gepresenteerd. Komt je liever naar ons toe? Vanaf 21 september starten we met de upgradecursussen in onze cursuslokalen. Inschrijven >
 
22-08-2017

MAC OSX 10.13 High Sierra compatibiliteit

Graphisoft is momenteel testen aan het uitvoeren met de beta-versie van het nieuwe Apple besturingssysteem. Daarbij zijn enkele problemen gevonden. Graphisoft geeft daarom het advies om MAC OSX 10.13 High Sierra Public Beta nog niet te installeren. Zodra deze versie officieel uitgeleverd wordt, worden ook eventuele updates aan ARCHICAD uitgeleverd. 

Lees meer op de supportpagina van Graphisoft

03-08-2017

Beta testers voor KeyMember Editie

ARCHICAD 21 wordt op dit moment gereed gemaakt voor de release in Nederland en Vlaanderen. Hier hoort ook de KeyMember Editie bij. Om de laatste puntjes op de i te kunnen zetten zijn we op zoek naar beta testers die met een kritische blik naar de nieuwe features van de KeyMember Editie willen kijken. Het beta-traject loopt van half juli tot half augustus. Heb je nog interesse, mail dan naar archicadbeta@kubusinfo.nl.

Inloggen >
18-07-2017

Toegekende codering niet zichtbaar bij een gekopieerd element 

Wanneer een element wordt gekopieerd, wordt de codering afkomstig uit de 'Predefined Rules’ niet meer getoond. In de IFC export is de codering nog steeds aanwezig. 
Advies is om elementen niet te kopiëren nadat de codering is toegevoegd, maar favorieten te gebruiken om elementen te plaatsen. Het is mogelijk om de Schedules te gebruiken om de codering te controleren of toe te voegen. Het is ook mogelijk om de Favorieten of de IFC manager te gebruiken om op basis van een selectie van gelijksoortige elementen de codering opnieuw toe te kennen. 
12-05-2017

Crash in 3D of leeg werkveld bij MAC OSX 10.12.4

Als je MAC OSX 10.12.4 gebruik én een Intel Iris Graphics hebt, kon het voorkomen dat ARCHICAD crashte op het moment dat het 3D venster werd getoond. Ook kon in andere vensters een deel van het werkveld onbruikbaar worden. De update MAC OSX 10.12.heeft deze problemen opgelost. 
Meer informatie op deze pagina van het ARCHICAD Help Center.

 

update 17-05-2017

Hulp nodig bij de installatie?

Lukt het niet om ARCHICAD en de KeyMember Editie te installeren, bekijk dan eerst de Troubleshooting Guide en onze FAQ’s over installeren. Is er nog iets onduidelijk? Laat het ons weten via de helpdesk.

FAQ's over installeren >
Troubleshooting Guide > 

ARCHICAD 20 & KeyMember Editie installeren

Ieder jaar komt GRAPHISOFT met een nieuwe ARCHICAD versie en KUBUS met de nieuwe KeyMember Editie. KeyMembers kunnen hun licentie gratis upgraden en de KeyMember Editie downloaden. Volg daarvoor de stappen op het scherm.

Start met upgraden >
 
 

Wat is er nieuw?

De geheel vernieuwde grafische gebruikersinterface, de nieuwe grafische Favorieten en nieuwe functies als de Graphic Override en Property Manager maken ARCHICAD 20 de meest moderne BIM applicatie op de markt. Lees meer >

Laatste Updates

Check automatisch voor updates via het menu 'Options > Work Environment > Network and Update' en zet een vinkje bij 'Check for Updates'. Of kies in het menu 'Help' voor de optie 'Check for updates...'
 
Laatste update/hotfix:
ARCHICAD 20 | update 6005 > 
ARCHICAD 19 | update 9001 >

ARCHICAD 20 BIMServer  | Update 6025 >
ARCHICAD 19 BIMServer  | Update 9001 >

Laatste KeyMember Editie:
KeyMember Editie | ARCHICAD 20, r3 >
KeyMember Editie | ARCHICAD 19, r5 >

Wijziging in de helpdeskondersteuning

Met de komst van ARCHICAD 21 is er een wijziging in de helpdeskondersteuning
- Vragen over ARCHICAD 20, STAR(T) Editie 2017 en ARCHICAD 21 worden zowel ondersteund als (indien mogelijk) opgelost met updates
- Vragen over ARCHICAD 19 en STAR(T) Editie 2016 worden wel ondersteund, maar kunnen niet worden opgelost met updates 
- Vragen over ARCHICAD 18 en STAR(T) Editie 2015 en ouder worden niet meer ondersteund