Archicad KeyMember Editie nu geschikt voor Apple silicon (ARM)

Vanaf deze week is de Archicad KeyMember Editie voor Archicad 26 geheel compatibel met de laatste hardware van Apple. Hierin zijn de zogenoemde Apple silicon chips toegepast (ARM-technologie). Hierdoor zijn gebruikers nu in staat optimaal te profiteren van de prestaties van deze nieuwe Apple computers.

LCA-berekeningen in nieuwe Archicad KeyMember Editie

Vandaag lanceert KUBUS de nieuwe Archicad KeyMember Editie met onder andere de DesignLCA voor Nederland en België en een uitbreiding van de Meetstaat Manager add-on voor de Belgische markt. Lees meer over de toevoegingen.

KUBUS ontvangt ISO27001 certificaat

Bij KUBUS staat informatiebeveiliging hoog in het vaandel. We vinden het van groot belang dat zowel onze eigen gegevens als onze klantgegevens optimaal beschermd zijn. We zijn dan ook erg trots om te kunnen melden dat we vanaf vandaag officieel in het bezit zijn van het ISO27001 certificaat waarmee we deze veiligheid kunnen waarborgen.

Archicad 26 nu beschikbaar in Nederland en Vlaanderen: Stay focused, design more

Archicad 26 nu beschikbaar in Nederland en Vlaanderen: Stay focused, design more

Vandaag is Archicad 26 én de Keymember Editie beschikbaar voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Bij deze release ligt de focus op efficiëntie. We zetten de belangrijkste nieuwe features op een rij.

KTO_Blog_1

Score klanttevredenheid van 8,1 naar 8,3

Dit jaar kunnen we met trots mededelen dat de beoordeling van onze klanten voor zowel onze service als producten is gestegen: een gemiddelde beoordeling van een 8,1 in 2021 is nu een 8,3. Dit cijfer is gebaseerd op twee onderdelen: onze producten (8,4) en onze service (8,1).

Steun ook de toepassing van materiaalpaspoorten in de bouw

Steun ook de toepassing van materiaalpaspoorten in de bouw

Platform CB’23 heeft een nieuwe leidraad ontwikkeld om het gebruik van materiaalpaspoorten in de bouw te vereenvoudigen en op te schalen. Als partner van Madaster onderstrepen wij het belang van materiaalpaspoorten. Het stimuleert slim ontwerpen en maakt hergebruik eenvoudiger. Onderteken jij ook de brief met aanbevelingen?