Archicad 27 nu beschikbaar: Your best design option 

Vandaag is Archicad 27 gelanceerd, inclusief KeyMember Editie voor de Nederlandse en Vlaamse markt! De gloednieuwe beheerfunctie voor ontwerpvarianten, de professionele visualisatietools en de verbeterde workflows voor projectbeheer en multidisciplinaire samenwerking maken Archicad 27 de beste keuze als ontwerpsoftware.

KUBUS versnelt groei en neemt BIMlink over

KUBUS BV heeft BIMlink overgenomen. Dit biedt KUBUS de mogelijkheid om de BIM platformen van beide bedrijven te integreren tot een krachtig ecosysteem voor modelgebaseerde samenwerking in bouwprojecten.

Gemiddelde score klanttevredenheid 8,1

Bij KUBUS streven we altijd naar het beste voor onze klanten. Om inzicht te krijgen in de beoordeling hiervan en gericht te kunnen verbeteren, voeren we jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit. Bekijk de resultaten >>

Nieuwe features Archicad 27

In het najaar is het zover: dan wordt Archicad 27 gelanceerd! Onlangs maakte Graphisoft de nieuwe features vertegenwoordigd. En dat belooft wat. Archicad 27 bevat interessante, handige en nuttige nieuwigheden die jou als architect een nog betere ontwerpervaring geven. We maakten een selectie.

Archicad KeyMember Editie nu geschikt voor Apple silicon (ARM)

Vanaf deze week is de Archicad KeyMember Editie voor Archicad 26 geheel compatibel met de laatste hardware van Apple. Hierin zijn de zogenoemde Apple silicon chips toegepast (ARM-technologie). Hierdoor zijn gebruikers nu in staat optimaal te profiteren van de prestaties van deze nieuwe Apple computers.

LCA-berekeningen in nieuwe Archicad KeyMember Editie

Vandaag lanceert KUBUS de nieuwe Archicad KeyMember Editie met onder andere de DesignLCA voor Nederland en België en een uitbreiding van de Meetstaat Manager add-on voor de Belgische markt. Lees meer over de toevoegingen.