Cursus Archicad

4-daagse Basiscursus

Onze BIM productspecialisten leren je in 4 dagen om met Archicad te werken. Je gaat aan de slag met alle gereedschappen, maar ook werkmethodieken komen
aan bod. Lees meer >
 

Maatwerk

Wij ondersteunen je graag bij het opzetten en bouwkundig uitwerken van een goed Archicad model. Wij pakken dit samen met jou op zodat je na het project zelf beter in staat zult zijn goede modellen te maken. Of heb je een project dat je ervaring overstijgt? Zowel bij het uitvoeren van BIM projecten als bij BIM samenwerking. Ook dan kunnen we helpen. Je loopt geen risico: de ondersteuningskosten kun je in eerste instantie op het project schrijven terwijl deze in latere fases gemakkelijk worden terugverdiend.

Bovendien vang je twee vliegen in één klap: je leert Archicad beter benutten in je eigen projecten én je productiviteit zal toenemen. Denk er ook eens over na om deze dienst in te zetten voor minder ervaren medewerkers die door de drukte van de dagelijkse praktijk intern niet de begeleiding krijgen die ze eigenlijk nodig hebben: wij vangen dat binnen de projectkosten voor je op.

Neem contact met ons op voor vragen over cursussen, maatwerktraining of projectbegeleiding. We vullen inhoud, tijdstip en locatie in naar wens.
"Net Zero" Zona House, Jacksonville, FL | Zona & Associates, P.A. | www.zona-associates.com