Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

 

KUBUS ontvangt ISO27001 certificaat

KUBUS ontvangt ISO27001 certificaat

Bij KUBUS staat informatiebeveiliging hoog in het vaandel. We vinden het van groot belang dat zowel onze eigen gegevens als onze klantgegevens optimaal beschermd zijn. We zijn dan ook erg trots om te kunnen melden dat we vanaf vandaag officieel in het bezit zijn van het ISO27001 certificaat waarmee we deze veiligheid kunnen waarborgen. 

Archicad 26 nu beschikbaar in Nederland en Vlaanderen:  Stay focused, design more

Archicad 26 nu beschikbaar in Nederland en Vlaanderen: Stay focused, design more

Vandaag is Archicad 26 én de Keymember Editie beschikbaar voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Bij deze release ligt de focus op efficiëntie. We zetten de belangrijkste nieuwe features op een rij.
Score klanttevredenheid van 8,1 naar 8,3

Score klanttevredenheid van 8,1 naar 8,3

Dit jaar kunnen we met trots mededelen dat de beoordeling van onze klanten voor zowel onze service als producten is gestegen: een gemiddelde beoordeling van een 8,1 in 2021 is nu een 8,3. Dit cijfer is gebaseerd op twee onderdelen: onze producten (8,4) en onze service (8,1).
 
Steun ook de toepassing van materiaalpaspoorten in de bouw

Steun ook de toepassing van materiaalpaspoorten in de bouw

Platform CB’23 heeft een nieuwe leidraad ontwikkeld om het gebruik van materiaalpaspoorten in de bouw te vereenvoudigen en op te schalen. Als partner van Madaster onderstrepen wij het belang van materiaalpaspoorten. Het stimuleert slim ontwerpen en maakt hergebruik eenvoudiger. Onderteken jij ook de brief met aanbevelingen?
 
Archicad 26 – Stay focused, design more

Archicad 26 – Stay focused, design more

Vandaag lanceert Graphisoft Archicad 26. Met krachtige verbeteringen op het gebied van workflows en professionele visualisatieoplossingen ligt de focus bij Archicad 26 op wat jij het liefste doet: het ontwerpen van geweldige gebouwen. Archicad 26 (incl. de KeyMember Editie) is naar verwachting in het najaar beschikbaar in Nederland en België.
KUBUS ARC Architectuur Award: inschrijvingen geopend!

KUBUS ARC Architectuur Award: inschrijvingen geopend!

Vanaf vandaag is het mogelijk om projecten in te zenden voor de ARC Awards van 2022. Ben de eerste! Stuur jouw project in en maak kans op de KUBUS ARC Architectuur Award 2022. Een prachtige prijs die wordt toegekend aan een project dat duurzaamheid en innovatie combineert met verrassende architectuur.