Even voorstellen

Al onze cursussen worden gegeven door ervaren kennisexperts op het gebied van BIM, Archicad, Solibri, KUBUS Spexx en simplebim. De praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat je snel met de software aan de slag kunt. Daarnaast wordt ook de Helpdesk bemand door deze productspecialisten waardoor ze precies weten waar gebruikers behoefte aan hebben.

André Schnabel
productowner Solibri NL

Met een achtergrond als architect en productowner Solibri NL is André nu werkzaam als productmanager BIMcollab. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van BIMcollab en ondersteuning van internationale gebruikers. Zijn specialismen zijn BIMcollab, Solibri, Archicad, BREEAM, BCF en renderen. 

Cursussen: Maatwerk, BIMcollab en Solibri

Anne de Ruijtter
BIM productspecialist

Met een achtergrond in de architectuur is Anne van alle markten thuis.
Haar specialismen zijn Archicad, Solibri, EcoDesigner STAR, BIM en EcoQuaestor.

Cursussen: Archicad, Solibri, Maatwerkbegeleiding

Christian Dalhuizen
productspecialist (open)BIM

Als oudgediende kent Christian al onze software van binnen en buiten. Zijn specialismen zijn Archicad, openBIM/IFC, BCF en Solibri. 

Cursussen: Solibri, openBIM/IFC, Maatwerkbegeleiding

Ernst Steppon
BIM productspecialist

Als architect heeft Ernst veel ervaring met projecten op alle schaalniveaus. Zijn diepgaande kennis van architectuur en complexe uitdagingen in de bouw zet hij in voor de ontwikkeling van Archicad, BIM Server, BIM Cloud en openBIM/IFC.

Cursussen: Archicad, openBIM/IFC, Maatwerkbegeleiding

Harald Dogge
BIM productspecialist

Harald heeft 17 jaar als bouwkundig tekenaar gewerkt met Archicad. Bij KUBUS geeft Harald cursus en is hij een van de vaste krachten op de helpdesk.

Cursussen: Archicad, Solibri, Maatwerkbegeleiding

Ilse Jonkman

BIM productspecialist

Als architect, met bouwpraktijkervaring in zowel België als Nederland, zet Ilse haar kennis nu in om Archicad gebruikers te ondersteunen. Ze is een van de vaste krachten op de Helpdesk. Daarnaast werkt ze mee aan Tips & Trucs, FAQ’s en geeft ze cursussen. 

Cursussen: Archicad

Jeroen de Bruin
BIM productspecialist

Als voormalig bouwkundig tekenaar is Jeroen onze GDL expert en gespecialiseerd in parametrisch ontwerpen (Grasshopper/Rhino). Hij ontwikkelt Archicad objecten voor de KeyMember Editie bibliotheek.

Cursussen: Archicad, Maatwerkbegeleiding

Lynn van Osselaer
BIM productspecialist

Met een achtergrond als architect-assistent heeft Lynn veel ervaring met project-uitwerking op alle schaalniveaus. Werkt mee met de ontwikkeling van Archicad voor Vlaanderen. Haar specialismen zijn Archicad, Solibri, bouwdetails en Meetstaten/Lastenboeken.

Cursussen: Archicad, Solibri, Maatwerkbegeleiding

Michelle Vrolix 
commercieel productspecialist

Als voormalig architect gebruikt Michelle haar kennis nu voor de ontwikkeling van Archicad en ondersteuning van, met name, onze Vlaamse gebruikers.
Haar specialismen zijn Archicad en VMSW.

Cursussen: Archicad, Maatwerkbegeleiding

Michiel Neven
junior BIM productspecialist

Michiel heeft als voormalig architect-assistent ervaring met project-uitwerking op alle niveaus van het ontwerpproces. Hij is een van de vaste krachten op de Helpdesk. Daarnaast werkt hij mee aan Tips & Trucs en geeft hij cursussen.

Cursussen: Archicad, Solibri, Maatwerkbegeleiding

Rob Smulders
BIM productspecialist, manager support

Rob is van alle markten thuis met als specialismen Archicad, simplebim, Solibri, KUBUS Spexx en BIMcloud. Hij helpt bij de ontwikkeling en ondersteuning van al onze software.

Cursussen: Archicad, Solibri, simplebim, KUBUS Spexx, Maatwerkbegeleiding

Tanja Beankens​ 
BIM productspecialist
 
Als voormalig bouwkundig tekenaar met bijna 20 jaar ervaring bij een groot architectenbureau in België, richt Tanja zich nu op de ontwikkeling van Archicad en ondersteuning van, met name, onze Vlaamse gebruikers. Haar specialismen zijn Archicad en VMSW.
 
Cursussen: Archicad, Maatwerkbegeleiding

Gijs Verhagen 
BIM productspecialist

Met zijn ruime ervaring met Archicad helpt Gijs onze gebruikers als helpdesk-medewerker bijna dagelijks op weg. Ook werkt hij mee aan de ontwikkeling van Archicad voor de Nederlandse markt.

Cursussen: Archicad, Maatwerkbegeleiding

Liselore Nelis 
junior BIM productspecialist

Liselore, afgestudeerd architect, geeft helpdesksupport aan onze Vlaamse Archicad gebruikers, werkt mee aan Tip & Trucs voor Archicad alsook aan de Vlaamse content.

Cursussen: Archicad, Maatwerkbegeleiding

Hilde Krings 
junior BIM productspecialist

Hilde heeft haar Master Constructief Ontwerpen behaald aan de TU Eindhoven, waarna zij werkzaam werd binnen de IT. Haar specialismen zijn Solibri en IFC uitwisseling. Hilde is werkzaam als productmanager Solibri en een ervaren helpdesk-medewerker. Bouwkunde en Master Architectuur behaald op de TU in Eindhoven. Als junior BIM productspecialist werkt zij mee aan Archicad add-ons, Tips & Trucs en is zij een ervaren helpdesk-medewerker.

Cursussen: Solibri, Maatwerkbegeleidig