Architects in Ctrl met Élan architecten

Bekijk de opname

 

Ontdek de voordelen van Archicad

In ongeveer 60 minuten laten we de complete workflow van een Archicad project en de meest gebruikte features zien.

Inschrijven groepsdemo

De mogelijkheden:

Archicad

Met Archicad, de meest intuïtieve en complete BIM-software voor architecten, ontwerp je projecten van iedere grootte. Handige documentatietools, realistische renders en hoogstaande modelanalyses helpen je in het proces. Kies voor Archicad en profiteer van maximale ontwerpvrijheid en zeer efficiënte ontwerpprocessen.

Meer informatie
KeyMember

Archicad KeyMember zijn, biedt een een heleboel extra voordelen. Zo heb je met het KeyMember Abonnement o.a. de mogelijkheid om de Archicad KeyMember Editie aan te schaffen en kun je altijd gebruik maken van onze support. Dankzij de extra's van de KeyMember Editie kan je nóg efficiënter werken met Archicad. De Archicad KeyMember Editie is ontwikkeld door KUBUS, speciaal voor de Nederlandse en Vlaamse markt.

Meer informatie

Dé 10 tricks van Archicad

Archicad is de meest intuïtieve en complete BIM-software gemaakt voor én door architecten. Deze video met 10 unieke tricks geeft je een sneak preview van de software en laat zien welke mogelijkheden Archicad architecten biedt, bijvoorbeeld met 3D volumestudies en interactieve lijsten. 

Video bekijken