Reset search filter

Architects in Ctrl met Govaert & Vanhoutte architects

Ontdek hoe Govaert & Vanhoutte architects, bekend om hun gedetailleerde architectuur, na een zorgvuldige afweging de overstap naar Archicad maakten zonder hun unieke stijl te verliezen. Ontdek hun ervaringen, voordelen en de impact op hun residentiële projecten tijdens deze sessie.

Behoud de controle tijdens het BIM-proces met Archicad | Orange Architects

In deze sessie van Architects in Ctrl met Orange Architects delen Rik Meijer en Max Hissink hun inzichten over hoe Archicad het bureau in staat stelt om de controle te behouden gedurende elke fase van het BIM-proces.

Van nieuwbouw naar renovatie met Archicad | Office Winhov

Ontdek hoe Office Winhov in slechts 4 jaar met succes de overstap naar Archicad heeft gemaakt en zich heeft gericht op een innovatieve benadering van bestaande bouw.

Van schets naar gebouw: de rol van Archicad bij Dok architecten

Het schetsontwerp vormt een integraal onderdeel van het ontwerpproces bij Dok architecten. Maar hoe wordt deze schetscultuur geïntegreerd in het werken met Archicad? En hoe worden de mogelijkheden van Archicad optimaal benut voor deze bijzondere projecten?

BIM van aanbesteding tot uitvoeringsfase | Goedefroo architects

Goedefroo architects merkt dat de bouwwereld niet stilstaat en steeds meer de stap naar BIM zet. Archicad geeft hen de mogelijkheid om hierin mee te gaan. In deze online sessie vertellen ze aan de hand van project Kaai City hoe zij BIM eigen hebben gemaakt. Bekijk nu de opname!

Archicad voor architectuur & interieur | BALK Architects

In deze editie van Architects in Ctrl vertelt Sander van de Weijer van BALK Architects aan de hand van een bijzonder renovatie- & interieurproject hoe Archicad zijn bureau van A tot Z ondersteunt.

Voordelen BIM & Archicad bij renovaties en herbestemming | Rijnboutt

Tijdens deze sessie van Architects in Ctrl vertelt Rijnboutt over de verschillende fases die worden doorlopen bij renovaties en herbestemmingen, en welke rol Archicad en BIM hierbij spelen. Bekijk de opname!

Maximaal rendement bij renovaties en restauraties | 3ES en studiov2

Tijdens dit live event in Gent vertellen 3ES en studiov2 over hoe je met 3D-scannen, orthofoto’s, fotogrammetrie, modelleerwerk in Archicad optimaal rendement behaalt bij restauratie- en renovatieprojecten. Bekijk de opname!

Fabrieksmatige woningen ontwerpen en ontwikkelen in Archicad | 1 op 1 Architectuur

Startblock bouwt binnen één week compacte, circulaire woningen. In deze sessie vertellen Gert Jan Post en Lucas Visser over het ontwerp- en productieproces van Startblock woningen, en hoe Archicad hen hierbij ondersteunt. Bekijk de opname.

Het belang van BIM & Archicad | Powerhouse Company

12 jaar geleden startte Powerhouse Company met Archicad. In deze sessie vertelt Stefan Prins over het belang van Archicad en BIM binnen Powerhouse Company. Dit doet hij onder andere aan de hand van twee toonaangevende projecten: Baan Tower en Floating Office Rotterdam. Bekijk nu de opname!

Een soepele overstap op Archicad | Élan architecten

Lawrence, Evelien en Jeroen vormen samen Élan architecten. In deze online sessie blikken we samen terug hoe de overstap op Archicad voor hen verlopen is en wat het gebruik van Archicad hen sindsdien gebracht heeft. Bekijk de opname.

De voordelen van Archicad voor renovaties en transformaties | Hippo architecten

Hippo architecten werkt inmiddels al zo’n vijf jaar met Archicad. Tijdens deze online sessie laat Anke Geebelen je zien hoe Hippo architecten Archicad gebruikt bij herbestemmings- en renovatieprojecten. Bekijk de opname.

De voordelen van Archicad voor een eenmanszaak | Paul Spaltman

Paul Spaltman werkt al enkele jaren met Archicad, en ervaart hiermee veel voordelen als eenmanszaak. Aan de hand van 3 projecten vertelt Paul Spaltman welke voordelen Archicad hem biedt om efficiënt te werken en grote projecten te ontwerpen. Bekijk de opname.

Duurzaam & circulair ontwerpen in Archicad | Lichtstad Architecten

Lichtstad Architecten hecht veel waarde aan duurzaam en circulair ontwerpen (en bouwen). In Architects in Ctrl vertelden Rob van Vugt en Maron Vondeling hoe zij de circulaire sporthal Bredius hebben ontworpen met Archicad. Bekijk de opname.

Samenwerken in één model | Architektenburo Bakema

Architektenburo Bakema werkt met Archicad en kiest samenwerkingspartners die goed kunnen aansluiten op deze tool, wat kwaliteit- en inzicht verhogend werkt. Ook maken ze gebruik van BIMx en Twinmotion om de opdrachtgever een goed beeld te geven.

BIM bij hertekenen en herbestemmen | mortelmans van tricht

mortelmans van tricht staat projectontwikkelaars en investeerders bij door op ingenieuze wijze terreinen te hertekenen en te herbestemmen tot kwalitatieve woon- en werkomgevingen. BIM en Archicad staan hierbij centraal. In deze Architects in Ctrl deelt Borja Martinez hun ervaringen en lessons learned. Kijk de sessie hier terug!

Header_KubusPatroon_Smal

De nieuwste events zien?