Wat is Architects in Ctrl?

Architects in Ctrl is een concept opgezet door KUBUS in samenwerking met gebruikers van Archicad. In de vorm van een online live sessie, een casestudie of een interview delen architecten die met Archicad werken hun ervaringen. Ons doel: andere architecten inspireren en leren van elkaars ontwerpprocessen. Daarnaast willen we onze gebruikers een podium bieden om projecten onder de aandacht te brengen waar ze trots op zijn.

 

Meer over Architects in Ctrl

Bekijk de opname van Architects in Ctrl met BALK Architects

BALK Architects over Archicad voor architectuur en interieur

Bekijk opname

Events terugkijken

Bekijk events

Architecten aan het woord

Voordelen BIM & Archicad bij renovaties en herbestemming

Rijnboutt vertelt over de verschillende fases die zij doorlopen bij renovaties en herbestemmingen. Onder andere het gebruik van de Renovatietool komt aan bod, de rol van BIM bij het overtuigen, het omzetten van pointclouds en het vertalen van ontwerp naar uitvoering.

Bekijk opname

Als je de efficiëntie van Archicad proeft, wil je niet meer zonder

Diederik Bailleul, werkzaam bij bow architecten als BIM-manager en modeler, werkt zo’n zes jaar met Archicad. Tijdens zijn studie kwam hij in aanraking met Archicad: “Als je eenmaal de efficiëntie van Archicad hebt geproefd, wil je niet meer zonder.”

Meer informatie

Houtbouw, prefabricage en Archicad

SeARCH is een toonaangevend architectenbureau in Amsterdam. Opvallend is dat bijna al hun projecten bestaan uit houtbouw. Hierbij ligt de focus steeds vaker op prefabricage. In dit interview vertelt architect Julius Oud over het ontwerpproces van houtbouw en prefabricage projecten, en hoe Archicad SeARCH hierin ondersteunt.

Meer informatie

Alle cases bekijken

Logo Archicad

Archicad is de meest intuïtieve en complete 3D BIM-software in de markt, ontwikkeld voor en door architecten. Door het proces van ontwerpen, samenwerken en presenteren efficiënt en eenvoudig te maken, kun jij als architect je volledig richten op ontwerpen en je creativiteit de vrije loop laten gaan.
Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad zelf!

icon alles in 1
Alles-in-één

Van ontwerp tot uitvoering, van schets tot presentatie 

Icon efficiënt
Efficiënt

Multidisciplinaire samenwerking samenwerking in één model

Intuïtief

Gebruiksvriendelijk en snel te leren

Duurzaam

Inzicht in energieprestatie en materiaalprestatie