Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad

Archicad is de meest intuïtieve en complete 3D BIM-software in de markt, ontwikkeld voor en door architecten. Door het proces van ontwerpen, samenwerken en presenteren efficiënt en eenvoudig te maken, kun jij als architect je volledig richten op ontwerpen en je creativiteit de vrije loop laten gaan. Met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van architectuur en BIM, ziet KUBUS het als zijn rol om te faciliteren in kennisdeling en architecten een podium te bieden voor hun werk gemaakt in Archicad. Ons doel: andere architecten inspireren en leren van elkaars ontwerpprocessen. Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad!

Recente events

Architektenburo Bakema | Hans Kaashoek

Architektenburo Bakema werkt met Archicad en kiest samenwerkingspartners die goed kunnen aansluiten op deze tool, wat kwaliteit- en inzicht verhogend werkt. Ook maken ze gebruik van BIMx en Twinmotion. Aan de hand van twee projecten neemt Hans Kaashoek je mee in hun ontwerpprocessen en vertelt hij hoe ze samenwerken met o.a. aannemers, installateurs en constructeurs.

Eerdere events terugkijken

Bekijk events

Cases

Met Archicad is echt alles mogelijk

SeARCH werkt al jaren met Archicad en heeft nu wel een heel speciaal project. Namelijk het Tony Chocolonely Chocolate Circus. Dit project laat zien dat niets te gek is voor Archicad.

Meer informatie

‘Archicad is onmisbaar’

Archicad is niet meer weg te denken binnen Van Es architecten. “Naast het eenvoudiger modelleren en bouwkundig uitwerken van ontwerpen biedt Archicad veel mogelijkheden om ontwerpen nog beter aan opdrachtgevers te presenteren”, vertelt Dirkjan van Es. Dit maakt Archicad dan ook een onmisbaar onderdeel in de manier van werken bij Van Es architecten.

Meer informatie

‘BIM maakt ons werk nog leuker’

Orange Architects heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met BIM. Door BIM wordt hun werk efficiënter, gaat het sneller en maken ze minder fouten. Ze modelleren vanaf de eerste schets tot de laatste steen een project. BIM is een uitstekend middel om met elkaar kwaliteit te waarborgen.

Meer informatie

Alle cases bekijken

Logo Archicad

Archicad is de meest intuïtieve en complete 3D BIM-software in de markt, ontwikkeld voor en door architecten. Door het proces van ontwerpen, samenwerken en presenteren efficiënt en eenvoudig te maken, kun jij als architect je volledig richten op ontwerpen en je creativiteit de vrije loop laten gaan.
Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad zelf!

Meer informatie
icon alles in 1
Alles-in-een

Van ontwerp tot uitvoering; alle bouwfasen in één softwarepakket

Icon efficiënt
Efficiënt

Multidisciplinaire samenwerking in één model

Intuïtief

Gebruiksvriendelijk en snel te leren

Duurzaam

Inzicht in energieprestatie en materiaalprestatie