Wat is Architects in Ctrl?

Architects in Ctrl is een concept opgezet door KUBUS in samenwerking met gebruikers van Archicad. In de vorm van een online live sessie, een casestudie of een interview delen architecten die met Archicad werken hun ervaringen. Ons doel: andere architecten inspireren en leren van elkaars ontwerpprocessen. Daarnaast willen we onze gebruikers een podium bieden om projecten onder de aandacht te brengen waar ze trots op zijn.

 

Meer over Architects in Ctrl

Eerstvolgende event

Élan architecten | Lawrence Bessemans

Lawrence, Evelien en Jeroen vormen samen Élan architecten, gevestigd in het Belgische Stevoort. In deze online sessie blikken we samen terug hoe de overstap op Archicad voor hen verlopen is en wat het gebruik van Archicad hen sindsdien gebracht heeft. Meld je vrijblijvend aan.

Events terugkijken

Bekijk events

Cases

Archicad STAR(T) Edition perfect voor eenmanszaken

In het begin van zijn carrière combineerde Toon de Coster zijn eenmanszaak met het werken binnen een bureau. Terwijl hij zelf nog werkte met Autocad en SketchUp, leerde hij hier ontwerpen in Archicad. “Doordat Archicad erg fijn werkt en veel tijd bespaart, voor mijn eenmanszaak koos ik de Archicad STAR(T) Edition.”

 

Meer informatie

Door Archicad ben ik weer écht architect

Cocoon is een eenmanszaak gevestigd in Genk waarvan de projecten variëren van particuliere woningbouw en verbouwingen, tot kantoren en het interieur daarvan. In dit interview vertelt eigenaar Peter Geraerts over de overstap naar Archicad en hoe de modelleersoftware hem helpt bij zijn huidige projecten.

Meer informatie

Archicad is geweldig voor herbestemmingsprojecten

In dit interview vertelt Gerhard Vermeulen van Architecten HMV over zijn ervaring met Archicad. Ook heeft hij het over een bijzonder herbestemmingsproject: de Heilig Hartkerk in Breda. “Hier komt van alles bij kijken, maar met Archicad wordt een herbestemmingsproject een stuk gemakkelijker.”

Meer informatie

Alle cases bekijken

Logo Archicad

Archicad is de meest intuïtieve en complete 3D BIM-software in de markt, ontwikkeld voor en door architecten. Door het proces van ontwerpen, samenwerken en presenteren efficiënt en eenvoudig te maken, kun jij als architect je volledig richten op ontwerpen en je creativiteit de vrije loop laten gaan.
Beleef de ontwerpvrijheid van Archicad zelf!

icon alles in 1
Alles-in-één

Van ontwerp tot uitvoering, van schets tot presentatie 

Icon efficiënt
Efficiënt

Multidisciplinaire samenwerking samenwerking in één model

Intuïtief

Gebruiksvriendelijk en snel te leren

Duurzaam

Inzicht in energieprestatie en materiaalprestatie