Archicad 26 is beschikbaar

Archicad 26 is beschikbaar

Vanaf vandaag zijn Archicad 26 én de Archicad 26 KeyMember Editie beschikbaar voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Bij deze release ligt de focus op efficiëntie. Dankzij de verschillende verbeteringen en nieuwe features ben je minder tijd kwijt aan repetitieve en administratieve werkzaamheden en kan je jezelf concentreren op wat belangrijk is: ontwerpen. Oók bij grote, complexe projecten waarbij integraal wordt samengewerkt. We zetten de belangrijkste nieuwe features op een rij.

Ontwerpen

Het Attributes Pallet

Door een alsmaar groeiende hoeveelheid data en stakeholders worden BIM-projecten steeds groter en complexer. Hierdoor gaat er veel tijd zitten in het beheren van attributen, zoals materialen en texturen. Dankzij een intuïtieve en meer gestructureerde navigatie kun je attributen makkelijker vinden en beheren. Zo bespaar je tijd, wordt de kans op fouten verkleind en krijgt jouw ontwerp bovendien meer aandacht.
Meer informatie >>

De Navigator zoekfunctie

Dankzij de nieuwe Navigator zoekfunctie zijn specifieke views en layouts snel en eenvoudig terug te vinden. Zélfs bij grote en complexe projecten.
Meer informatie >>

Visualiseren

Verbeteringen BIMx

Dankzij optimalisaties in de BIMx desktop viewer worden visualisaties realistischer. Ook bij de mobiele app zijn verbeteringen doorgevoerd, waaronder het toevoegen van realtime schaduwen voor een waarheidsgetrouwe beleving. Hiermee raken jouw klanten nóg sneller overtuigd van het ontwerp.
Meer informatie >>

Gratis Enscape voor KeyMembers

Graphisoft is voor Archicad 26 een samenwerking aangegaan met Enscape. Bij het afnemen van een tweejarig Enscape abonnement is het eerste jaar gratis. Hiermee kan je sneller renderen én hebben renders een hogere kwaliteit. Resultaten kunnen hierdoor sneller gedeeld worden met het team, partners en klanten.
Meer informatie >>

BIM in combinatie met Archicad maakt het voor alle partijen gemakkelijk om te communiceren. Hierdoor wordt het ontwerpproces efficiënter en kunnen architecten zich op de creatieve en innovatieve processen richten.

– Ronald de Graan, Director of Customer Success, KUBUS

Documenteren

Verbeteringen op het gebied van documentatie

Naar aanleiding van feedback van Archicad gebruikers zijn er verbeteringen doorgevoerd aan de Graphic Overrides, Autotext voor Master layouts, PDF Imports en Level dimensions. Dit alles resulteert in snellere en nauwkeurigere documentatie met minder handelingen.
Meer informatie >>

Samenwerken

Verbeteringen op het gebied van IFC

Het handmatig verstrekken van projectspecifieke gegevens aan andere partijen in het ontwerp- en bouwproces is een tijdrovende taak. Bovendien is dit een foutgevoelig proces. Dankzij verbeteringen in Archicad 26 kun je aangepaste gegevens voor losse componenten exporteren, in plaats van enkel de elementen als geheel. Dit maakt de gegevensuitwisseling voor de verschillende partijen een stuk efficiënter.
Meer informatie >>

Archicad 26 KeyMember Editie

Binnen de Archicad KeyMember Editie van KUBUS, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Vlaamse markt, zijn ook dit jaar weer verschillende innovaties. Zo kun je als KeyMember dankzij de geïntegreerde BIM basis ILS Ontwerp en Engineering gestructureerd gedetailleerde informatie uitwisselen met andere partijen via IFC, kun je met de Library Part Maker nóg makkelijker objecten creëren en beschik je over een vernieuwde KeyMember Bibliotheek. Daarnaast beschikt de KeyMember Editie van Archicad 26 over een complete dataset voor LCA- en duurzaamheidsanalyses dankzij de toevoeging van gevalideerde materiaaleigenschappen.
Meer informatie >>

Archicad 26 downloaden

Gebruikers met een Upgrade of KeyMember abonnement kunnen Archicad 26 downloaden met behulp van de Download & Installatie handleiding in ons Helpcenter. Heb je geen abonnement, of werk je nog niet met Archicad? Neem dan contact met ons op.

Features Archicad 26 uitgelegd door een BIM-expert

  • ArchiCafé voor KeyMembers – 22 september, 13:30 uur: meld je aan >>​
  • Archicad 26 demo voor niet-Archicad gebruikers – 22 september, 15:30 uur: meld je aan >>