Automatiseer clash management met Smart Issues van BIMcollab

Automatiseer clash management met Smart Issues van BIMcollab

De nieuwste versie van BIMcollab Nexus en BIMcollab Zoom introduceert Smart Issues: een intelligente oplossing voor het tijdrovende proces van clash management. Én een primeur in de wereld van BIM.

Smart Issues – voortgekomen uit BIMcollab’s krachtige combinatie van modelvalidatie en issuemanagement – herkennen clashes, weten tot welke objecten deze clashes behoren en wanneer ze gerapporteerd en/of opgelost zijn. Met andere woorden: Smart Issues bevatten alle benodigde informatie over gekoppelde clashes om hun status automatisch bij te werken, zonder dat een gebruiker de clash detectie opnieuw hoeft uit te voeren. Dit biedt BIM-managers nieuwe, meer betrouwbare en tijdbesparende workflows.

Wij geloven dat het integreren van modelvalidatie en issuemanagement in hetzelfde platform teams in staat stelt om betere modellen te maken in minder tijd.

Erik Pijnenburg, CEO van BIMcollab en KUBUS

Tijdelijke kortingsactie

Overweeg jij om aan de slag te gaan met BIMcollab Zoom? Dan kan je deze juni-actie niet laten lopen. Alleen deze maand krijg je namelijk 2 gratis maanden bij het aanschaffen van een BIMcollab Zoom licentie van één jaar. Met deze licentie kan je één jaar lang gebruikmaken van alle functionaliteiten van BIMcollab Zoom, terwijl je voor slechts 10 maanden betaalt.