KUBUS ARC Architectuur Award: zet jouw project in de spotlight

KUBUS ARC Architectuur Award: zet jouw project in de spotlight

KUBUS is sinds 2015 één van de hoofdsponsors van de ARC Awards. Vanaf dit jaar is onze naam verbonden aan de ARC Architectuur Award. Een perfecte match wat ons betreft, aangezien deze prijs wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten die duurzaamheid en innovatie combineren met verrassende architectuur. Net als de ARC Architectuur Award promoot KUBUS duurzaamheid als integraal onderdeel van een ontwerp. Met onze diensten en innovatieve software leveren we hier dan ook een bijdrage aan.

Winnaar ARC Architectuur Award 2020
Gare Maritime in Brussel – Michiel Riedijk, Neutelings Riedijk Architecten

Innovatieve architectuur

De jury van de ARC Architectuur Award zoekt naar projecten die innovatief zijn op het gebied van energie, materialen en techniek, projecten die nieuwe normen zetten voor commercieel vastgoed, woningbouw en publieke voorzieningen en projecten die stedelijke en/of ecologische problemen oplossen. KUBUS vindt het belangrijk dat goede architectuur in de schijnwerpers komt te staan. En dat het verhaal achter een ontwerp gedeeld wordt. Wij zijn dan ook erg trots dat vanaf dit jaar de KUBUS ARC Architectuur Award wordt uitgereikt.

Winnaar ARC Architectuur Award 2019
Mundo-a in Antwerpen – B-architecten

Meedoen

Wil jij de KUBUS ARC Architectuur Award winnen? Stuur dan vóór 1 juli hét ontwerp in van afgelopen jaar waarop jij het meest trots bent. Kun je niet kiezen? Meerdere projecten inzenden mag altijd. Go, go, go en heel veel succes!