De KUBUS Academy is live!

Vanaf vandaag is onze KUBUS Academy online. In dit leerplatform bepaal je zelf het moment waarop en het tempo waarin je een cursus volgt. Met de KUBUS Academy bieden we onze klanten een extra service die onder meer aansluit bij de wensen rondom flexibel werken.

De KUBUS Academy is een online leerplatform waar je verschillende cursussen kunt volgen. Sinds deze week kun je hier aan de slag met de Archicad basiscursus. De komende periode komen ook andere cursussen beschikbaar.

Archicad basiscursus

De Archicad basiscursus is bedoeld om de basis van Archicad in de vingers te krijgen. Als deelnemer log je eerst in op je persoonlijke cursuspagina, waarna je zelfstandig aan de slag kunt. De cursus start met een verkennend deel en zoomt vervolgens in op het 3D-modelleren.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen; als cursist heb je wekelijks de mogelijkheid aan te haken bij een spreekuur. Dit is een webinar van een uur waar je je vragen kunt stellen. De cursusleider die het webinar host zal deze live beantwoorden.

Bewijs van deelname

Aan het einde van de cursus heb je een woning gemodelleerd. Hierbij is elk belangrijk aspect behandeld dat nodig is om zelf goed met Archicad uit de voeten te kunnen. Wanneer je alles met voldoende resultaat hebt afgerond, kun je een gepersonaliseerd certificaat aanvragen als bewijs van deelname. De cursus is geaccrediteerd door KMO, Architectenregister en Permanente Vorming.

Extra service

De KUBUS Academy wordt aangeboden naast onze vaste (online) live cursussen die je onder begeleiding van een cursusleider, groepsgewijs en op vaststaande data volgt. Op deze manier bieden we onze klanten een mooie extra service. Benieuwd? Ga naar de KUBUS Academy.