Archicad 27 nu beschikbaar: your best design option 

Vandaag is Archicad 27 gelanceerd, inclusief KeyMember Editie voor de Nederlandse en Vlaamse markt! De gloednieuwe beheerfunctie voor ontwerpvarianten, de professionele visualisatietools en de verbeterde workflows voor projectbeheer en multidisciplinaire samenwerking maken Archicad 27 de beste keuze als ontwerpsoftware. 

Ontwerpen

Archicad 27 helpt architecten georganiseerd te blijven en minder tijd te besteden aan projectbeheer, ongeacht de omvang en complexiteit van projecten. Dankzij de geïntegreerde beheerfunctie voor ontwerpvarianten kunnen architecten en multidisciplinaire teams op efficiënte wijze alternatieven evalueren en aan klanten presenteren.

Visualiseren

Snel en eenvoudig indrukwekkende presentaties maken staat centraal bij Archicad. Mede dankzij de verschillende nieuwe koppelingen met professionele visualisatietools zijn architecten in staat klanten te imponeren met realistische renderingen. Zo is er nu een nieuwe koppeling met Enscape voor MacOS gebruikers. 

Het werken met ontwerpvarianten behoort voor elke architect tot de basis. De nieuwe Design Option-tool in Archicad 27 biedt hiervoor een enorme meerwaarde in de dagelijkse ontwerppraktijk
Ronald de Graan, Director of Customer Success, KUBUS

Samenwerken

De integrale samenwerking tussen de verschillende projectpartners wordt versterkt door verbeteringen met betrekking tot multidisciplinaire workflows. Eén daarvan is de MEP-modeler die, dankzij de vernieuwde interface en de intuïtieve modelleer routing, jouw MEP-workflow een boost geeft!

Documenteren

Als architect ben je liever bezig met ontwerpen dan met administratieve werkzaamheden. Archicad 27 zorgt voor het automatisch doorvoeren van last-minute wijzigingen in alle documentatie, volledig in jouw stijl. Publiceer projectoverzichten, berekeningen en lijsten rechtstreeks in begrijpelijke rapporten dankzij de nieuwe uitgebreide opmaakmogelijkheden.

Archicad KeyMember Editie

Binnen de Archicad KeyMember Editie, speciaal ontwikkeld door KUBUS voor de Nederlandse en Vlaamse markt, zijn dit jaar ook weer verschillende innovaties. Naast de nieuwe (parametrische) objecten en templates biedt de Archicad 27 KeyMember Editie workflow-verbeteringen voor grote projecten. Ook is de nieuwste DesignLCA-integratie beschikbaar, die helpt bij het maken van de juiste circulaire ontwerpkeuzes. Tot slot profiteren Vlaamse KeyMembers van meer ontwerpvrijheid door de vernieuwde Meetstaat Manager. Het is nu onder andere mogelijk om de hoeveelheden van Complex Profile wanden bestaande uit meerdere materialen uit te lezen.


Over KUBUS

Sinds 1992 levert KUBUS BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak als onderscheidend wordt ervaren.

KUBUS is ruim 25 jaar exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast is KUBUS met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie en is KUBUS ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.


Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie contact op met:
Lonneke van de Ven
marketing@kubusinfo.nl
+31 (0)40 213 1950

Archicad 27 Signature Project