Gratis Archicad en BIMcloud SaaS licenties voor Oekraïense architecten

Gratis Archicad en BIMcloud SaaS licenties voor Oekraïense architecten

De Russische invasie in Oekraïne heeft een ongekend grote humanitaire crisis in gang gezet. Direct na de invasie heeft KUBUS alle BIMcollab licenties en dienstverlening in Rusland en Belarus stopgezet. Daarnaast heeft Graphisoft aangekondigd alle nieuwe zakelijke activiteiten voor gesanctioneerde organisaties in Rusland en Belarus op te schorten en de toegang tot commerciële diensten in deze landen te blokkeren.

Samen met Graphisoft willen we graag hulp bieden aan architecten uit de getroffen regio’s.

Gratis Archicad en BIMcloud SaaS licenties

Om steun te bieden aan architecten die Oekraïne hebben moeten ontvluchten verstrekt KUBUS in samenwerking met Graphisoft gratis Archicad en BIMcloud SaaS licenties aan bedrijven die deze Oekraïense architecten in dienst nemen of inhuren. Op deze manier hopen we deze architecten een kans te geven hun werk uit te blijven oefenen.

De aangeboden Archicad en BIMcloud SaaS licenties hebben vooralsnog een duur van 6 maanden. Het is niet nodig dat jij of het bedrijf waarvoor je werkt al Archicad-gebruiker is.

Meer informatie over de mogelijkheid om een gratis Archicad en/of BIMcloud SaaS licentie te ontvangen? Neem contact op via +31 (0)40 213 1950 of info@kubusinfo.nl.